Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Zakelijk

Hulp op bedrijf

CareSys bied ook service ter plekke op jouw bedrijfslocatie aan. Denk hierbij aan het installeren van een werkplek of het verbeteren van het netwerk. Ook printers installeren en/ of op netwerk instellen behoort tot de mogelijkheden.

Neem voor specifieke wensen contact met ons op via onderstaande link.

Brother Managed Print Service: lage kosten, optimaal gemak

Met Brother MPS heb je geen omkijken meer naar jouw printers en profiteer je tevens van zeer lage afdrukkosten. Het systeem is simpel: je koopt de printers en betaalt vervolgens per afdruk. De aangesloten printers bestellen zelf tijdig de benodigde inkt- of tonercartridges, zodat je nooit mis grijpt.

Daarnaast is service en onderhoud standaard inbegrepen, zodat jouw printers nooit stil komen te staan. Met Brother Managed Print Service kan je zorgeloos printen en focussen op belangrijke werkzaamheden.

Refurbished laptops

De refurbished laptops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Die laptops worden op veel punten gecontroleerd en getest voordat ze ter verkoop worden aangeboden. Hier lees je meer over de punten waarop CareSys controleert..

CareSys heeft een breed aanbod van refurbished laptops. Wij verkopen alleen Dell en HP refurbished laptops om jou van de beste kwaliteit te voorzien.

Op de refurbished laptops zit altijd een jaar garantie. Wij geven een jaar garantie, in plaats van zes maanden die je bij andere refurbished notebook verkopers vaak ziet. Want wij staan voor goede kwaliteit.

Microsoft Business

CareSys kan ook Microsoft Business voor jouw bedrijf aanschaffen en beheren. Zo kunnen je medewerkers met een zakelijk e-mailadres mailen en met Word, Excel, Teams en andere Microsoft toepassingen werken. Ook werk je zo in een gezamenlijke cloud omgeving waar iedereen zijn eigen toegang tot heeft. Kom gerust langs om neem via e-mail of telefonisch contact op als je meer wil weten.