Winkelmand ×
0
1/2
2/2

Logitech K120 keyboard OEM

€ 18,95
Product uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Voor 16:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar
  • Af te halen in onze winkel


Gegarandeerd veilig winkelen

Logitech K120 keyboard OEM

Dit Logitech K120 keyboard OEM heeft een numeriek toetsenbord.

1,5 meter kabel

Het Logitech toetsenbord wordt, goed verpakt, verzonden via PostNL.

BETROUWBARE EENVOUD

Het moet makkelijk zijn om dingen gedaan te krijgen. Daarom is dit toetsenbord van normaal formaat de juiste keuze. Het is een betrouwbare en duurzame partner, compleet met een gebruiksvriendelijk numeriek toetsenblok dat meteen klaar is voor gebruik. Sluit dit toetsenbord met draad simpelweg aan via USB en ga aan de slag.

COMFORTABEL EN VAN NORMAAL FORMAAT

Door dit toetsenbord van normaal formaat met een geïntegreerd numeriek toetsenblok zijn gegevensinvoer, berekeningen en navigatie kinderspel. De gebogen spatiebalk en de goed leesbare toetsen zorgen voor een comfortabele, vertrouwde typervaring.

EENVOUDIGE PLUG-AND-PLAY

Het toetsenbord is meteen klaar voor gebruik. Sluit het simpelweg aan op de USB-poort om meteen aan de slag te gaan. Geen downloads, geen set-up, geen gedoe.

DUURZAAM EN MORSBESTENDIG

Morsbestendig ontwerp. Duurzame toetsen en stevige verstelbare pootjes voor hoogteverstelling; dit toetsenbord is gemaakt om lang mee te gaan.

GEMAAKT OM DOOR TE GAAN

K120 is ontwikkeld volgens dezelfde hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsstandaarden die Logitech tot een wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden hebben gemaakt.

TYPGEVOEL OM VAN TE HOUDEN

Dit stabiele toetsenbord biedt een vertrouwd typgevoel dankzij toetsen met een diep profiel en een veerkrachtige, responsieve terugslag. 

Eigenschap
Waarde
DraadloosNiet draadloos
Toetsenbord of MuisToetsenbord