Winkelmand ×
0
Je bent hier: Webshop ❯ Laptops ❯ Refurbished laptops
HP EliteBook 850 G8
Excellent
ExcellentWerk laptop
€ 799,00
HP ProBook 650 G5
Goed
StudentenlaptopGoed
€ 399,00
Dell Latitude 5400
Uitstekend
StudentenlaptopUitstekend
€ 369,00
HP ProBook 450 G5
Goed
Goed
€ 369,00
Dell Latitude 7490
Goed
StudentenlaptopGoed
€ 369,00
HP ZBook 15v G5
Uitstekend
Uitstekend
€ 649,00
HP EliteBook 850 G7
Excellent
Excellent
€ 599,00
HP ZBook 15u G6
Goed
Goed
€ 599,00
HP EliteBook 830 G7
Excellent
Excellent
€ 639,00
HP ZBook 15 G5
Uitstekend
Uitstekend
€ 699,00
Dell Latitude 5410
Uitstekend
UitstekendWerk laptop
€ 559,00
HP ZBook 15u G5
€ 549,00€ 449,00
Dell Latitude 7390
Uitstekend
StudentenlaptopUitstekend
€ 429,00
Dell Latitude 7300
Uitstekend
Uitstekend
€ 499,00
HP ZBook 15u G6
Goed
Goed
€ 499,00
Dell Vostro 13 5310
Excellent
StudentenlaptopExcellent
€ 599,00€ 549,00
HP ZBook 15v G5
Uitstekend
Uitstekend
€ 699,00
Dell Latitude 7300
Uitstekend
StudentenlaptopUitstekend
€ 449,00
HP EliteBook 840 G5
Uitstekend
Uitstekend
€ 449,00

Refurbished laptops

Ben je opzoek naar een nieuwe laptop? De refurbished laptops van CareSys zijn zakelijke laptops die van grote bedrijven of instanties terugkomen. Deze laptops zijn op veel punten nagekeken en gecontroleerd. Ook wordt de laptop schoongemaakt.

Wil je meer weten over wat refurbished inhoud? Lees dan hieronder verder.
De refurbished laptops van CareSys hebben 1 jaar garantie.

Wat is refurbished?

De directe vertaling van het woord refurbished is gereviseerd. Concreet betekent dit, dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished laptops en desktops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Zoals boven aangegeven worden deze computers op veel punten gecontroleerd. Hieronder lees je meer over de punten waarop CareSys controleert.

Waarop controleert CareSys?

 • Laatste Windows versie met alle updates
 • Schoonmaken
 • SSD opslag
 • Alle hardware wordt gecontroleerd
 • Goede accu
 • BIOS updates

Voordelen van refurbished laptops van CareSys

 • Goede kwaliteit
 • Goedkoper dan nieuw
 • Goed voor het milieu
 • 1 jaar garantie
 • Mogelijkheid van upgraden opslag
 • Windows 11 Pro

Hoe ziet de inspectie er uit?

We beginnen met het verwijderen van de data. Verder controleren wij de status van de batterij en vervangen deze indien nodig. We repareren onderdelen die kapot of slecht zijn. Vervolgens plaatsen en installeren wij een nieuwe SSD en installeren de nieuwste versie van Windows 11. We voeren de Windows en driverupdates uit, zodat de laptop direct klaar voor gebruik is.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het geheugen uit te breiden! Hiervoor kan je altijd contact met ons opnemen. Nu hebben we een goed werkend systeem! Tenslotte maken we het systeem grondig, van binnen en van buiten, schoon. Na een laatste controle worden de refurbished laptops en desktops op de website geplaatst. We bieden zowel HP als DELL desktops en laptops refurbished aan.

De refurbished laptops/desktops van  CareSys

CareSys bied een ruim assortiment van refurbished laptops en desktops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Zo hebben wij voor elke gebruiker een laptop/desktop op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dan ook echte specialisten op het gebied van laptops en desktops.

Advies op maat

Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel technische kennis heeft, daarom is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen. Je kan telefonisch: 0345581900 of via de mail: service@caresys.nl contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij denken al jaren lang mee met de klant en de mogelijkheid voor het werk dat verricht moet worden per laptop of desktop. Als je een notebook of desktop bij ons koopt, verzenden wij met Postnl.

Waarom een zakelijke laptop?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laptop, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een zakelijke refurbished laptop. Toch zijn deze laptops ook zeer geschikt voor particulier gebruik. In deze tekst zullen we uitleggen waarom zakelijke refurbished laptops een slimme keuze zijn voor particulieren en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat zijn zakelijke refurbished laptops?

Zakelijke refurbished laptops zijn laptops die eerder zijn gebruikt in een zakelijke omgeving, zoals in een bedrijf of organisatie. Deze laptops zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn uitvoerig getest en onderhouden. Wanneer bedrijven hun oude laptops vervangen, kunnen deze laptops worden gereviseerd en opnieuw worden verkocht als refurbished laptop. Dit betekent dat je een hoge kwaliteit laptop krijgt voor een fractie van de prijs van een nieuwe laptop.

Waarom zijn zakelijke refurbished laptops geschikt voor particulieren?

Er zijn verschillende redenen waarom zakelijke refurbished laptops ook geschikt zijn voor particulieren. Ten eerste zijn deze laptops van hoge kwaliteit. Bedrijven stellen hoge eisen aan hun laptops en zorgen ervoor dat deze altijd goed werken. Hierdoor krijg je een laptop die technisch gezien zo goed als nieuw is, maar dan voor een veel lagere prijs dan een nieuwe laptop.

Daarnaast zijn zakelijke refurbished laptops vaak voorzien van betere hardware dan laptops die specifiek voor particulieren zijn gemaakt. Bedrijven hebben namelijk behoefte aan krachtige laptops die geschikt zijn voor zware taken zoals grafische ontwerpen, videobewerking of data-analyse. Hierdoor heb je met een zakelijke refurbished laptop een krachtige laptop die geschikt is voor verschillende taken.

Voordelen van een zakelijke refurbished laptop

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen voor een zakelijke refurbished laptop als particulier. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Kostenbesparend: Zakelijke refurbished laptops zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe laptops. Hierdoor bespaar je flink op de aankoopkosten.
 • Hoge kwaliteit: Zakelijke refurbished laptops zijn van hoge kwaliteit omdat ze uitvoerig zijn gecontroleerd en gerepareerd. Hierdoor krijg je een laptop die technisch gezien zo goed als nieuw is.
 • Krachtige hardware: Zakelijke laptops zijn vaak voorzien van krachtige hardware die geschikt is voor zware taken. Hierdoor heb je een laptop die alle mogelijke taken aan kan.
 • Duurzaam: Door te kiezen voor een refurbished laptop draag je bij aan een duurzame economie. Het hergebruik van producten is namelijk een belangrijke manier om de impact op het milieu te verminderen.
 • Uitstekende garantie en service: Op al onze refurbished laptops bieden wij een garantieperiode van 12 maanden. Daarnaast bieden we ook een uitstekende service aan. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en eventuele problemen