Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring


Verzenden en retourneren

CareSys verzendt, na ontvangst van jouw betaling, jouw bestelling via PostNL. Wanneer wij de bestelling en betaling op werkdagen vóór 16.00 uur binnen hebben dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Mocht er een besteld product of dienst onverhoopt uitverkocht of niet leverbaar zijn binnen 24 uur, dan krijg je van ons hierover bericht.

Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden. Onder de €100,- wordt een standaard tarief gerekend van €6,95.

Na het verzenden van je pakket krijg je via e-mail de track&trace code. Hiermee kan je bij Postnl je leveringsvoorkeuren aangeven. Over het algemeen levert Postnl het pakket, als je niet thuis bent, bij je buren af. Als je dat niet wilt, kan je dat bij Postnl aangeven. Mochten er problemen zijn bij PostNL waardoor jouw levering vertraging oploopt, dan is CareSys hiervoor niet aansprakelijk.


14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen.

• Je mag het product uit de verpakking halen en het product aanzetten. Je mag het echter niet in gebruik nemen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts 
   mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

• Er mag geen zichtbare schade of duidelijke tekenen van gebruik op het product te vinden zijn.

• Het product met alle onderdelen en accessoires die erbij horen dienen in dezelfde staat en verpakking te worden geretourneerd zoals deze naar je zijn verstuurd.


Indien hier niet wordt aan voldaan kan er waardevermindering optreden.

De 14 dagen bedenktijd geldt alleen bij aankopen via de webshop, wel is het mogelijk om het product in de winkel op te halen nadat je deze online hebt besteld.


Specifieke gevallen waarbij je geen gebruik mag maken van het herroepingsrecht

• Geopende, geïnstalleerde of geregistreerde software, als de verzegeling is verbroken.• Reproduceerbare en door auteurswetgeving beschermde producten (zoals        DVD's, software, games), als de verzegeling is verbroken.


Waardevermindering bij geopende gebruiksartikelen

Ook bij geopende gebruiksartikelen (zoals cartridges, beschrijfbare CD's, DVD's, reinigingsvloeistof) geldt het herroepingsrecht. Omdat CareSys deze producten niet meer / niet meer als nieuw kan verkopen, dien je een tegemoetkoming te betalen.

Meer informatie vindt je in onze Algemene Voorwaarden.


Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht (de extra kosten die bij het desbetreffende betaalmiddel komen betalen wij niet terug). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naargelang welk tijdstip eerst valt.

Wanneer de verkoper het product heeft gefinancierd, bijvoorbeeld door het verstrekken van een lening, wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als de consument gebruikmaakt van het herroepingsrecht.

Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.


Ons retouradres

CareSys

Oudenhof 18

4191 NW Geldermalsen


Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


Product ruilen

Wil je het product ruilen, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Retourneren

Wij verzoeken je jouw retour(en) deugdelijk te verpakken, zoals deze ook naar jou verzonden is/zijn. Daarnaast verzoeken we je het retourformulier dat bij jouw bestelling zat, ingevuld bijvoegen in de verpakking. Mocht je dit retourformulier onverhoopt zijn kwijtgeraakt, dan kan je deze hier downloaden om het te printen. Je kan onderstaand formulier invullen, om ons te laten weten dat er een retourzending aankomt.

Bij verzenden via PostNL krijg je een verzendbewijs. Bewaar jouw verzendbewijs van het postkantoor altijd goed!


Retourformulier