Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Tweedehands notebook​

Refurbished notebooks

Tweedehands notebooks van Dell, HP en Lenovo: betaalbare kwaliteit voor slimme gebruikers

Op zoek naar een hoogwaardige notebook zonder het hoge prijskaartje? Ontdek de wereld van tweedehands notebooks van de gerenommeerde merken Dell, HP en Lenovo. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie, en tweedehands opties bieden een voordelige manier om toegang te krijgen tot geavanceerde technologie.

Waarom kiezen voor een tweedehands notebook?

Kosteneffectiviteit: Tweedehands notebooks bieden dezelfde kwaliteit en prestaties als nieuwe modellen, maar dan voor een fractie van de prijs. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige technologie binnen handbereik te hebben, zelfs met een beperkt budget.

Vertrouwde Merken: Dell, HP en Lenovo behoren tot de topmerken in de laptopindustrie. Door te kiezen voor tweedehands notebooks van deze merken, profiteer je van de betrouwbaarheid en duurzaamheid waar ze om bekend staan.

Milieubewustzijn: Door te kiezen voor tweedehands notebooks draag je bij aan duurzaamheid. Het hergebruiken van elektronica vermindert de vraag naar nieuwe productie en helpt elektronisch afval te verminderen.

Krachtige Prestaties: Deze merken zijn altijd toonaangevend geweest op het gebied van prestaties en innovatie. Zelfs oudere modellen kunnen nog steeds indrukwekkende prestaties leveren voor een breed scala aan taken.

Service en garantie bij een tweedehands notebook

CareSys geeft altijd een jaar garantie op de refurbished laptops. Dat is ook een van de voordelen van refurbished notebooks ten opzichte van een tweedehands notebook van een particulier. Daarnaast worden onze laptops uitgebreid nagekeken en getest. Als je wil kunnen we de gekozen tweedehands notebook nog upgraden. We kunnen onder andere het werkgeheugen nog vergroten of een grotere SSD inbouwen. Verder kunnen we software installeren, zoals antivirus van GData of Microsoft Office. Als je wil dat er andere dingen geïnstalleerd of overgezet worden, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Als je een tweedehands notebook bij CareSys koopt wordt die verzonden met Postnl.

Webshop en winkel

CareSys heeft naast deze webshop nog een fysieke winkel in Geldermalsen. Hier kan je tijdens onze ruime openingstijden zonder afspraak langskomen. In onze winkel kan je de tweedehands notebooks bekijken en er advies over krijgen. Omdat we ook een winkel zijn, hebben we ook diverse andere producten naast tweedehands notebooks. Bijvoorbeeld een laptophoes, een muis, of een laptopstandaard waar je jouw tweedehands notebook op kan zetten. Ook hebben we een eigen reparatieruimte in onze winkel, waardoor je ook na aankoop bij ons terecht kan. Als je verder nog vragen hebt kan je via de knop contact met ons opnemen.