Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Tweedehands laptops​

Opzoek naar een tweedehands laptop? CareSys heeft refurbished laptops van zakelijke lijnen Dell en HP. Daarom zijn dit kwalitatief goede tweedehands laptops. Bekijk ons aanbod tweedehands laptops via de knop hieronder.

Tweedehands laptops van zakelijke kwaliteit

CareSys heeft refurbished laptops in het assortiment. Dat zijn tweedehands laptops van zakelijke kwaliteit. Deze laptops zijn gebruikt door grote organisaties en vervolgens teruggekomen en opgeknapt. Waar nodig wordt er een onderdeel vervangen. De tweedehands laptop wordt opnieuw geïnstalleerd met een schone Windows 10 of 11 installatie. Na installatie worden de tweedehands notebooks uitgebreid getest. Zo worden de camera, toetsenbord en USB-poorten nagekeken. Na een schoonmaakronde kunnen ze dan de winkel in. Je kan het volledige aanbod van voorradige laptops bekijken op onze website. Ook kan je langskomen in de winkel om te kijken hoe de laptop er uit ziet.

Service en garantie bij een tweedehands notebook

CareSys geeft altijd een jaar garantie op de refurbished laptops. Dat is ook een van de voordelen van refurbished notebooks ten opzichte van een gebruikte laptop van een particulier. Daarnaast worden onze laptops uitgebreid nagekeken en getest. Indien gewenst kunnen we de gekozen tweedehands laptop nog upgraden. We kunnen bijvoorbeeld het werkgeheugen nog vergroten. Verder kunnen we software installeren, zoals GData antivirus of Microsoft Office. Als je wil dat er andere dingen geïnstalleerd of overgezet worden, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Als je een tweedehands laptop bij CareSys koopt wordt die verzonden met Postnl.

Webshop en winkel

CareSys heeft naast deze webshop nog een fysieke winkel in Geldermalsen. Hier kan je tijdens onze ruime openingstijden zonder afspraak langskomen. In onze winkel kan je de tweedehands laptops bekijken en er advies over krijgen. Omdat we ook een winkel zijn, hebben we ook diverse andere producten naast tweedehands laptops. Denk hierbij aan een laptoptas, een muis, of een laptopstandaard waar je jouw tweedehands laptop op kan zetten. Ook hebben we een eigen reparatieruimte in onze winkel, waardoor je ook na aankoop bij ons terecht kan. Als je verder nog vragen hebt kan je via onderstaande knop contact met ons opnemen.