Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Tweedehands laptop kopen​Wil je een tweedehands laptop kopen? CareSys heeft een ruim aanbod refurbished laptops. Dat zijn tweedehands laptops die terugkomen van grote bedrijven of organisaties. Die worden opgeknapt, voorzien van een nieuwe installatie, en na een uitgebreide testronde weer te koop aangeboden. Door deze zorgvuldige testrondes zijn ze weer geoptimaliseerd en klaar voor gebruik. Kijk hieronder voor een deel van onze tweedehands laptops of klik op de knop om het volledige aanbod te zien met filteropties om zo makkelijk een tweedehands laptop te kopen.

Waarom refurbished laptop kopen?

Waarom zou je een refurbished laptop kopen als je een tweedehands laptop wil kopen? Refurbished laptops zijn zakelijke modellen, deze laptops zijn ervoor gemaakt om mee te werken. Dat is onder andere te zien aan de behuizing van de laptops. Ook is de processor vaak beter dan de processor van consumentenlaptops. Als je een goedkope tweedehands laptop wil kopen is refurbished een goede keus. Omdat de laptops al gebruikt zijn kunnen ze voor een mooie prijs worden aangeboden. Dus je krijgt een kwalitatief goede laptop voor een aantrekkelijke prijs. Misschien zoek je wel een tweedehands laptop omdat je dat beter vind voor het milieu. Ook dan is een refurbished laptop een goede keuze. Hiermee voorkom je immers dat de laptop volledig is afgeschreven.

Advies en service bij een 2de hands laptop kopen

CareSys heeft veel ervaring met het adviseren van klanten om een tweedehands laptop te kopen. We bestaan al sinds 1993. CareSys biedt een jaar garantie op refurbished laptops. Mocht je advies nodig hebben, staan wij voor je klaar. Met onze ervaring zullen wij je helpen de juiste laptop te kiezen.

We kunnen de tweedehands laptop ook voor je upgraden door er bijvoorbeeld meer werkgeheugen in te plaatsen of een grotere SSD in te bouwen. In onze refurbished laptops zit standaard een SSD, in plaats van een HDD. Dit zorgt ervoor dat je laptop veel sneller opstart dan met een traditionele harde schijf. Verder kunnen we data overzetten van jouw oude laptop of software installeren op je nieuw gekochte laptop.

Ruim assortiment en eigen reparatieruimte

Als je een tweedehands laptop bij ons koopt, dan verzenden we het via Postnl. Je kan naast een tweedehands laptop, ook accessoires bestellen. Zo hebben we laptoptassen en hoezen, muizen, toetsenborden en laptopstandaarden. Ook kan je gelijk een printer of monitor kopen als je dat nodig hebt. Natuurlijk hebben we ook de kabels en inkt in ons assortiment.

Na aankoop ben je ook bij ons welkom. We hebben een computerwinkel in Geldermalsen met een ruim aanbod. Mocht er onverhoopt toch wat kapot gaan aan de laptop, dan hebben we een eigen reparatieruimte waar we de laptop vaak snel kunnen repareren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande knop.