Je bent hier: Webshop ❯ Tweedehands HP laptops
Afmeting (inch)
Beeldscherm diagonaal
Besturingssysteem
DVD-speler
DVI
Displaypoort
Draadloos
Extra Omschrijving 1
Extra Omschrijving 2
Extra Omschrijving 3
Extra Omschrijving 4
Extra Omschrijving 5
Extra's
HDMI
Harde schijf
Kleur
Kleuren printen
Luidspreker of headset
Merk
Netwerk
Processor
Resolutie
SSD
Schermgrootte
Soort
Soort randapparatuur
Soort scherm
Toetsenbord of Muis
USB-C
USB-hub
VGA
Webcam
Werkgeheugen (RAM)

Tweedehands HP laptops

CareSys heeft diverse tweedehands HP laptops in het assortiment die gereviseerd zijn. Dit zijn zakelijke laptops die opgeknapt zijn, ook wel refurbished HP laptops genoemd. Bekijk hieronder het assortiment. CareSys geeft één jaar garantie op refurbished laptops.

Voordelen van tweedehands HP laptops

Een groot voordeel van een tweedehands HP laptop is dat de aanschaf een stuk goedkoper is dan bij een nieuwe HP laptop. Daarnaast krijg je bij de tweedehands HP laptops van CareSys (ook wel refurbished HP laptops genoemd) één jaar garantie. Zo heb je dus een betrouwbare laptop voor veel minder geld. Verder is het natuurlijk ook goed voor het milieu om een laptop te hergebruiken. Hierdoor hoeven er immers minder nieuwe laptops gemaakt te worden, dus ook minder schaarse grondstoffen gebruikt te worden.

Welke tweedehands HP laptop past bij mij?

Welke tweedehands HP laptop bij jou past hangt af van een aantal verschillende factoren. Belangrijk is natuurlijk hoe je de laptop gaat gebruiken. Moet je bijvoorbeeld met tekenprogramma’s werken dan heb je een laptop met een videokaart nodig. Ook is het dan verstandig om een betere processor en meer werkgeheugen te hebben. Maar gebruik je de laptop alleen voor internet dan voldoen alle tweedehands HP laptops die CareSys in het assortiment heeft.

Daarnaast is het goed om te kijken naar je persoonlijke voorkeuren. Hoe groot scherm wil je? Neem je de tweedehands HP laptop veel mee dan is een 14” scherm of kleiner handig. Maar als je de laptop vooral thuis gebruikt kan je ook een grotere laptop met een 15.6” scherm kopen. Verder kan je kijken naar het opslaggeheugen, heb je erg veel foto’s dan zou een 512GB SSD of nog meer aan te bevelen zijn. Anders is een 256GB SSD ook voldoende. Tenslotte ligt het ook aan je budget. Hoe meer geld je wil uitgeven hoe nieuwer en beter de laptop kan zijn.

Betrouwbaarheid van een tweedehands HP laptop

Een tweedehands laptop die je bij CareSys koopt is betrouwbaarder dan een laptop die je bij een particulier koopt. Het is namelijk zo dat de tweedehands laptops eerst gecheckt worden op grote mankementen en dat dan wordt vervangen. Vervolgens wordt er een schone Windows 11 installatie op gezet en daarna wordt de laptop uitgebreid getest. De USB poorten, het toetsenbord, de camera, de microfoon en luidsprekers worden allemaal getest. Ook wordt er gekeken naar de status van de batterij. Als dit allemaal aan de eisen voldoet wordt de laptop schoongemaakt. Daarna is de tweedehands HP laptop klaar om als refurbished HP laptop met één jaar garantie verkocht te worden. Verder is het nog belangrijk om te vermelden dat de refurbished laptops van CareSys eerst zakelijke laptops waren. Dit zijn laptops van betere (bouw)kwaliteit dan de particuliere lijnen. Ook was de aanschafwaarde een stuk hoger dan een consumentenlaptop.

Service bij een HP tweedehands laptop

CareSys kan de data (documenten, afbeeldingen, video’s) van jouw oude laptop overzetten op een refurbished HP laptop. Ook kan er Microsoft Office en een antivirus programma geïnstalleerd worden. Daarnaast kan de e-mail ingesteld worden en kunnen er andere zaken geregeld worden. Ook komen we in de regio bij je aan huis om de printer te verbinden of andere dingen te koppelen.

Naast dat we verschillende services aanbieden hebben we ook een ruim assortiment aan accessoires en randapparatuur. Zo hebben we laptophoezen en laptoptassen, muizen en toetsenborden. Verder hebben we verschillende printers en monitoren. Tenslotte hebben we ook een groot aanbod van kabels en inktcartridges. Dus voor alles om je laptop heen kan je ook bij CareSys terecht.