Je bent hier: Webshop ❯ Tweedehands Dell laptops
Afmeting (inch)
Beeldscherm diagonaal
Besturingssysteem
DVD-speler
DVI
Displaypoort
Draadloos
Extra Omschrijving 1
Extra Omschrijving 2
Extra Omschrijving 3
Extra Omschrijving 4
Extra Omschrijving 5
Extra's
HDMI
Harde schijf
Kleur
Kleuren printen
Luidspreker of headset
Merk
Netwerk
Processor
Resolutie
SSD
Schermgrootte
Soort
Soort randapparatuur
Soort scherm
Toetsenbord of Muis
USB-C
USB-hub
VGA
Webcam
Werkgeheugen (RAM)

Tweedehands Dell laptops

CareSys heeft diverse tweedehands Dell laptops. Beter gezegd refurbished Dell laptops. Dat zijn gebruikte zakelijke laptops die opgeknapt zijn. CareSys geeft op de refurbished Dell laptops 1 jaar garantie. Bekijk hieronder het assortiment.

Waarom tweedehands Dell laptops?

Tweedehands Dell laptops zijn dus zakelijke laptops geweest. Deze laptops zijn helemaal opgeknapt en met een schone Windows 11 geïnstalleerd. Lees meer over het proces verder op deze pagina. Doordat deze laptops gebruikt zijn kosten ze minder dan een nieuwe Dell laptop. Hierdoor heb je een kwalitatief goede laptop voor minder geld. Daarnaast is het ook een goede manier om bij te dragen aan het minder verbruiken van grondstoffen. Doordat een bestaande laptop langer gebruikt wordt, hoeft er immers geen nieuwe gefabriceerd te worden.

Wat zijn refurbished Dell laptops?

Deze laptops zijn vaak gebruikt door grote organisaties die al hun laptops in één keer vervangen. Dus ook de goede laptops of de laptops waar maar een klein mankement aan mankeert. De laptops worden daarna leeggemaakt en er worden waar nodig onderdelen vervangen. Vervolgens wordt er een schone Windows 11 installatie opgezet. Hierna worden de Dell refurbished laptops getest. Zo worden de camera en de microfoon van de tweedehands Dell laptops getest. Ook word het toetsenbord gecontroleerd. Verder worden de USB poorten gecheckt. Hierdoor leveren we een complete tweedehands Dell laptop af.

Kwaliteit tweedehands Dell laptops

Omdat de gereviseerde tweedehands Dell laptops zakelijke laptops zijn geweest zijn het laptops van goede kwaliteit. Verder zit er ook nog verschil in de diverse lijnen van Dell. De Dell Latitude is bijvoorbeeld een goed zakelijk model. De Dell Vostro is een wat goedkopere lijn. De Dell Precision daarentegen is weer wat beter dan de Latitude. Verder is het belangrijk om op de generatie van de processor te letten. Hoe hoger dit cijfer hoe nieuwer de laptop. CareSys verkoopt alleen Dell tweedehands laptops vanaf de 8e generatie omdat deze normaal Windows 11 aan kunnen. Verschillende andere aanbieders van refurbished laptops verkopen ook oudere laptops. Let hier dus goed op bij je aankoop!

Waarop letten bij aanschaf tweedehands Dell laptop?

Naast dat je, zoals gezegd, op de generatie van de processor moet letten zijn er natuurlijk ook andere zaken van belang. Veel hangt af van je persoonlijke wensen en het gebruik van de Dell tweedehands laptop. Zo kiezen veel studenten een 14 inch scherm omdat ze de laptop veel mee moeten nemen. Een voordeel van een tweedehands Dell laptop van een zakelijke lijn is de bouwkwaliteit. Dit zijn vaak stevigere laptops die dus tegen een stootje kunnen. Werk je wat vaker thuis dan is een groter scherm handig. Verder kan je kijken naar het werkgeheugen. Hoe meer werkgeheugen je laptop heeft, hoe meer de laptop tegelijkertijd aan kan.

Advies, service en garantie bij een tweedehands laptop Dell

CareSys staat je graag te woord om advies te geven over welke tweedehands Dell laptop wat voor je is. Daarvoor kan je bellen, e-mailen of langskomen in de winkel. We zijn gevestigd in Geldermalsen, hebben gratis parkeren voor de deur en hebben ruime openingstijden. Als je eenmaal weet welke Dell tweedehands laptop je wil kopen kunnen we data van een oude laptop overzetten of software installeren. Ook kunnen we je laptop upgraden. Zo kan er meer werkgeheugen in of een grotere SSD om meer te kunnen opslaan. Verder hebben we diverse randapparatuur en accessoires voor tweedehands Dell laptops. Denk bijvoorbeeld aan een monitor, printer, toetsenbord en muis. Ook hebben we laptophoezen of -tassen. Op een refurbished Dell laptop geven we één jaar garantie.