Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Tweedehands computer​

Voor een tweedehands computer van topkwaliteit moet je bij CareSys zijn! De tweedehands computers van CareSys zijn zakelijke laptops en desktops afkomstig van grote bedrijven of instanties. Onze tweedehands computers zijn volledig op alle fronten nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt. Deze refurbished computers zijn daarom veel meer dan tweedehands computers die je bij een particulier koopt.

Waarom een tweedehands computer bij CareSys?

De tweedehands computers van CareSys zijn gereviseerd (refurbished). Hierdoor zijn deze computers volledig nagekeken op diverse punten, grondig schoongemaakt, geüpdatet, indien nodig gerepareerd en vervolgens weer nauwkeurig gecontroleerd. Dit is dus heel wat anders dan wanneer je bijvoorbeeld een tweedehands computer van een particulier koopt waar dit niet is gedaan en de computer mogelijk gebreken heeft opgelopen.

Een tweedehands computer van CareSys is daarom weer (bijna) als nieuw en toch ben je vaak honderden euro’s goedkoper uit. Bovendien ontvang je ook nog 1 jaar garantie op een tweedehands computer van CareSys.

Milieuvriendelijke tweedehands computer

De productie van nieuwe computers kost ontzettend veel grondstoffen en zorgt voor een grote hoeveelheid CO2 uitstoot. Daarmee is de aanschaf van een nieuwe computer een stuk schadelijker voor het milieu dan wanneer je kiest voor een refurbished tweedehands computer. Bovendien voorkom je met de aanschaf van een gebruikte laptop of desktop weer extra elektronisch afval, omdat je de levensduur van deze computers flink verlengt. De aanschaf van een tweedehands computer is dus niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Advies en service bij een tweedehands computer

Als je een tweedehands computer bij CareSys koopt krijg je een jaar garantie. Ook kan je bij aankoop advies krijgen, als je twijfelt over welke computer het beste bij je past. Natuurlijk kunnen we ook gegevens overzetten en je e-mail instellen. Verder kunnen we software instellen, zoals antivirus en Office. Als je een laptop koopt versturen we deze gratis met Postnl. Als je nog vragen hebt kan je contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Handzame computers

Het woord computers is eigenlijk een verzamelnaam voor desktops en laptops. Daarom bieden wij ook laptops aan. Het voordeel van een laptop is dat ze handzaam zijn. Daardoor kan je ze makkelijk meenemen of op de bank nog wat lezen. Ook van notebooks hebben we een uitgebreid refurbished assortiment. Klik op de knop hieronder om de voorradige laptops te bekijken.