Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Studentenlaptops​CareSys is gespecialiseerd in refurbished laptops. Dat zijn laptops van zakelijke kwaliteit die gebruikt en daarna opgeknapt zijn. CareSys heeft diverse studentenlaptops in het assortiment. Dat zijn refurbished laptops met een schermgrootte tussen 12.5 en 14 inch.

Wat is Refurbished?

Het woord 'refurbished' wordt steeds vaker genoemd. De directe vertaling van dit woord is gereviseerd. Concreet betekent dit, dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished Dell en HP laptops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Doordat dit zakelijke modellen zijn van Dell of HP, zijn dit laptops van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze geschikt om mee te nemen. Dat maakt ze geschikt voor studentenlaptops.

De studentenlaptops van CareSys

CareSys bied een ruim assortiment van refurbished Dell en HP laptops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Onze studentenlaptops zijn laptops die refurbished zijn. Daardoor is het zakelijke kwaliteit, en is bijvoorbeeld de behuizing extra stevig. Qua schermgrootte hebben we de laptops tussen 12.5 inch en 14 inch voor je uitgekozen. Dat zorgt ervoor dat ze een handzaam formaat hebben.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij echte specialisten op het gebied van laptops en desktops. We hebben een divers assortiment en ook veel accessoires. Daarnaast hebben we een eigen reparatiedienst, waardoor we bijvoorbeeld ook gegevens van een oude laptop kunnen overzetten of de gewenste studentenlaptop van extra mogelijkheden kunnen voorzien.

Advies op maat

Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel technische kennis heeft, daarom is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen. Verder kan je advies vragen over de opleiding specifieke eisen voor jouw studentenlaptop. Je kan telefonisch: 0345581900 of via de mail: service@caresys.nl contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij denken al jaren lang mee met de klant en de mogelijkheid voor het werk dat verricht moet worden per laptop of desktop. Soms worden er namelijk aanvullende eisen gesteld door je opleiding. Als je een notebook bij ons koopt, verzenden wij met Postnl.