Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Service & Reparatie

Voor een nieuwe, frisse start kan CareSys je laptop of computer helemaal opnieuw installeren. Zodat de laptop of desktop weer net zo wordt als toen deze aangeschaft werd. Uiteraard wel met de laatste (beveiligings)updates. Wil je wel een nieuwe installatie maar wil je je data, je foto's, documenten, e-mail en muziek, bewaren dan kan dat. Geef dit wel aan als je de computer of laptop brengt.Ook andere applicaties zoals Office kunnen opnieuw geïnstalleerd worden.


Echter, wil je je computer of laptop alleen een onderhoudsbeurt laten geven, een "APK", dan is dit ook mogelijk. Bij dit opschonen gaat er niets verloren en blijven alle bestanden en programma's intact. Het besturingssysteem Windows wordt geüpdatet naar de laatste versie en opgeschoond. Virussen, malware en overbodige bestanden verwijderd.

Eigen serviceruimte


CareSys heeft een eigen serviceruimte waar we alle reparaties uitvoeren. Ook laptops die gevallen zijn en waar bijvoorbeeld het beeldscherm defect is repareert CareSys. Ook beeldscherm scharnieren (hinges) van laptops, toetsenborden (keyboards) waar een letter vanaf is, of laptops waar drinken over gegaan is (vochtschade of drankschade) worden gerepareerd. Laptops die niet aan gaan of niet opstarten worden gemaakt.

Mocht je bestanden kwijt zijn, bijvoorbeeld foto's of video's dan kan CareSys je vaak hierbij helpen. Wij beschikken over speciale apparatuur en software om verloren data terug te halen. Let op, dit kan niet altijd maar CareSys kan dit voor u proberen op basis van "No cure, no pay" "niet gelukt, geen prijs".

Kan je laptop niet meer werken zonder laadadapter? CareSys kan de defecte batterij van je laptop vervangen. Neem contact op voor een prijsopgave.

Reparatie


Computer gecrashed? Geen beeld meer? Foto’s kwijt?CareSys repareert elk soort of merk desktop of laptop.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

 • Herinstallatie desktop/laptop
 • Virus verwijdering
 • Opschonen desktop/laptop
 • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
 • Beeldscherm reparatie
 • Accu/batterij vervangen

Installatieservice


Je kunt bij ons terecht voor het installeren, onderhouden en upgraden van jouw desktop of laptop.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

 • Opschonen en sneller maken van jouw desktop of laptop
 • Bijwerken en updaten van software
 • Upgraden van software
 • Overzetten bestanden
 • Installatie van hardware & software

Kun je niet naar onze winkel komen of heb je een monteur aan huis nodig?


CareSys bied ook installatie aan huis aan. Voor het installeren van PC of laptop op het draadloos netwerk, installeren van een draadloze printer, het instellen van de mail, instellen van beveiliging en alles wat met uw thuisnetwerk te maken heeft. Onze medewerker komt bij je thuis en kan dan ook desgewenst wat uitleg of instructies geven.

Dit doen we in de wijde omgeving van Geldermalsen. We komen bijvoorbeeld aan huis in Tiel, Leerdam, Zaltbommel en alle kleinere plaatsen in de buurt. Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?

Computerreparatie


CareSys repareert computers in Beesd, Beusichem, Buren, Culemborg, Haaften, Leerdam, Meteren, Tiel, Vianen, Zaltbommel en andere plaatsen in de Betuwe.

Ook repareren wij laptops in Beesd, Beusichem, Buren, Culemborg, Haaften, Leerdam, Meteren, Tiel, Vianen, Zaltbommel en andere plaatsen in de Betuwe.

Andere diensten


Naast het installeren en repareren van computers bieden wij nog een aantal andere diensten. Wij zijn bijvoorbeeld partner van Kliksafe. Voor het mkb en andere bedrijven leveren wij Brother MPS. Ook kunnen we zelf computers assembleren, waaronder game computers. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reparatie aanmelden