Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Reparatie laptop​

Reparatie laptop nodig? CareSys doet aan laptop reparatie van alle merken laptops. Of het nou refurbished laptops zijn, of nieuwe laptops, wij repareren het. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Reparatie

Laptop gecrashed? Geen beeld meer? Foto’s kwijt?

CareSys repareert elk soort of merk desktop of laptop.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

 • Herinstallatie desktop/laptop
 • Virus verwijdering
 • Opschonen desktop/laptop
 • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
 • Beeldscherm reparatie

Laptop reparatie aan huis

Kun je niet naar onze winkel komen of heb je een monteur aan huis nodig?

Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. We repareren je laptop aan huis in Geldermalsen, Culemborg, Tiel, Leerdam en alle plaatsen in de regio.

Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Je kan de te repareren laptop natuurlijk naar ons toesturen, in een verzekerd pakket, met Postnl. Na aankomst van de laptop gaan we er dan mee aan de slag.

Professionele laptopreparatie voor alle merken: snel, betrouwbaar en betaalbaar

Een defecte laptop kan je workflow verstoren en je productiviteit ondermijnen. Gelukkig biedt onze laptopreparatieservice de oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van laptops van alle merken, of het nu gaat om Dell, HP, Lenovo, Acer, Asus, Toshiba, Apple, en nog veel meer. Ontdek hoe onze deskundige technici jouw laptop snel weer in topconditie kunnen brengen.

Meer dan 25 jaar ervaring

CareSys heeft meer dan 25 jaar ervaring met computers. Daarom hebben we ook veel kennis van reparatie laptop. Voor de reparatie van je laptop ben je bij CareSys dus aan het juiste adres. Bij reparaties boven de €150, doen we eerst een prijsopgave. Bij akkoord gaan we aan de slag, bij niet akkoord betaal je alleen onderzoekskosten.

Waarom kiezen voor onze laptopreparatieservice?

Merkonafhankelijke expertise: Onze technici hebben uitgebreide ervaring met laptops van alle merken. Of het nu gaat om hardware problemen, softwarefouten of upgrades, we hebben de kennis en vaardigheden om het probleem effectief aan te pakken.

Snelle reparatie: We begrijpen hoe belangrijk je laptop is voor je dagelijkse taken. Daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je weer aan de slag kunt zonder langdurige onderbrekingen.

Transparante diagnose: Voordat we met de reparatie beginnen, voeren we een grondige diagnose uit om het probleem te identificeren. We geven je duidelijk inzicht in de oorzaak van het probleem en stellen een passende oplossing voor.

Betaalbare opties: Wij geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige service. Onze reparatietarieven zijn concurrerend en we bieden transparante offertes zonder verborgen kosten.

Onze laptopreparatiediensten omvatten:

 • Schermreparatie en vervanging
 • Toetsenbord- en touchpad reparatie
 • Harde schijf en gegevensherstel
 • Batterijvervanging en optimalisatie
 • Werkgeheugen (RAM) en andere hardware upgrades
 • Besturingssysteem en softwarefouten
 • Oververhittingsproblemen en koeling