Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished

Wat is Refurbished?


Het woord 'refurbished' wordt steeds vaker genoemd. Dat roept de vraag op naar de betekenis van dit woord. De directe vertaling van dit woord is gereviseerd. Concreet betekent dit, dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished desktops en laptops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Zoals boven aangegeven worden deze computers op veel punten gecontroleerd. Hieronder lees je meer over de punten waarop CareSys controleert.


Waarop controleert CareSys? • Laatste Windows versie met alle updates
 • Schoonmaken
 • SSD opslag
 • Alle hardware wordt gecontroleerd
 • Goede accu
 • BIOS updates

Refurbished voordelen van CareSys • Goede kwaliteit
 • Goedkoper dan nieuw
 • Minstens 1 jaar garantie
 • Mogelijkheid van upgraden opslag
 • Goed voor het milieu
 • Windows 11 Pro

Hoe ziet de inspectie er uit?


We beginnen met het verwijderen van de data. Verder controleren wij de status van de batterij en vervangen deze indien nodig. We repareren onderdelen die kapot of slecht zijn. Vervolgens plaatsen en installeren wij een nieuwe SSD en installeren de nieuwste versie van Windows 11. We voeren de Windows en driverupdates uit, zodat de laptop direct klaar voor gebruik is.


Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het geheugen uit te breiden! Hiervoor kan je altijd contact met ons opnemen.


Nu hebben we een goed werkend systeem! Tenslotte maken we het systeem grondig, van binnen en van buiten, schoon.


Na een laatste controle worden de desktops en laptops op de website geplaatst. We bieden zowel HP als Dell desktops en laptops refurbished aan.


De refurbished laptop/desktop van CareSys


CareSys bied een ruim assortiment van refurbished laptops en desktops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Zo hebben wij voor elke gebruiker een laptop/desktop op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dan ook echte specialisten op het gebied van laptops en desktops. Door onze eigen reparatieruimte zijn we ook in staat om minstens één jaar garantie te geven.


Conditie laptops
CareSys hanteert een simpele manier van het vermelden van de conditie van de refurbished producten, hieronder lees je er meer over. Alle refurbished producten zijn 100% technisch in orde.

Redelijk: Duidelijk zichtbare gebruikssporen

Goed: Meerdere gebruikssporen

Uitstekend: Kleine plekjes vrijwel niet zichtbaar

Excellent: Zo goed als nieuw

Advies op maat


Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel technische kennis heeft, daarom is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen. Je kan telefonisch: 0345-581900 of via de mail: service@caresys.nl contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij denken al jaren lang mee met de klant en de mogelijkheid voor het werk dat verricht moet worden per laptop of desktop. Als je een notebook of desktop bij ons koopt, verzenden wij met Postnl.