Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished pc​

Ben je opzoek naar een refurbished pc, van goede kwaliteit?

De refurbished computers van CareSys zijn zakelijke laptops of desktops die van grote bedrijven of instanties terugkomen. Deze refurbished computers zijn op veel punten nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt. Klik hier voor meer informatie over refurbished.

Voor het complete overzicht van refurbished desktops met filteropties klik op de knop hieronder.

Voordelen refurbished computer

Een van de voordelen van het kiezen voor een refurbished pc is de aanzienlijke kostenbesparing in vergelijking met de aanschaf van een nieuw systeem. Bij CareSys begrijpen we het belang van betaalbare technologie, en we streven ernaar onze klanten hoogwaardige producten te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze refurbished pc's zijn een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar waarde zonder in te boeten aan prestaties.

Daarnaast zijn de refurbished pc's zakelijke computers geweest, die voldoen aan een hoge standaard. Daardoor bieden wij kwalitatief goede desktops aan van gerenommeerde merken, zoals Dell en HP. Door de goede bouwkwaliteit kunnen deze computers vaak nog jaren mee.

Milieuvriendelijke pc's

Door te kiezen voor een refurbished pc draag je niet alleen bij aan je eigen budget, maar ook aan het verminderen van elektronisch afval. Hergebruik van elektronica is een milieuvriendelijke keuze, omdat het de vraag naar nieuwe grondstoffen vermindert.

Bij CareSys vinden we duurzaamheid belangrijk. Zo zijn wij ook inleverpunt voor defecte laptopaccu's en kan je gebruikte inktcartridges inleveren. We zijn trots op het bieden van milieuvriendelijke oplossingen aan onze klanten.

Refurbished pc kopen bij CareSys

CareSys Geldermalsen, verkoopt al meer dan 25 jaar computers. Zo zijn wij gespecialiseerd in het adviseren voor (refurbished) notebooks, laptops en desktops. Als je niet goed weet welke refurbished pc wat voor je is, kan je altijd contact met ons opnemen. Zo zullen wij persoonlijk met je in gesprek gaan over de aankoop van je refurbished computer zodat deze aan alle wensen en behoeften voldoet. Je kan ook een refurbished computer in onze webshop kopen. Die wordt dan verzonden met Postnl.

Service en garantie bij een refurbished computer

CareSys geeft altijd een jaar garantie bij het kopen van een refurbished pc. Naast dat we garantie geven, bieden we ook service aan. Zo kunnen we de desktop upgraden of er software op installeren. Daarnaast kunnen wij een computer naar wens assembleren. Als je een geschikte refurbished desktop gevonden hebt, kunnen we deze ook bij je thuis installeren. Benieuwd naar alle service mogelijkheden? Klik dan op de knop hieronder.