Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Je bent hier: Webshop ❯ Refurbished laptops HP
Besturingssysteem
DVD-speler
DVI
HDMI
Processor
Resolutie
SSD
Schermgrootte
Soort scherm
USB-C
VGA
Webcam
Werkgeheugen (RAM)

Refurbished laptops HP

CareSys heeft veel refurbished laptops HP op voorraad. Van verschillende groottes en met diverse specificaties. Allemaal met 1 jaar garantie. Bekijk het assortiment hieronder.

HP EliteBook 840 G5

Intel Core i5-8350U - 8GB - 256GB - 14 Full-HD

€ 349,00
€ 1.499,00
HP ProBook 450 G5

Intel Core i5-8250U | 8GB | 256GB SSD | 15.6 Full-HD 

€ 369,00
HP ZBook Firefly 14 G7

Intel Core i5-10310U - 32GB - 256GB SSD - 14" Full-HD

€ 499,00
€ 1.299,00
HP ProBook 450 G5

Intel Core i7-8550U - 8GB - 512GB SSD - 15.6 Full-HD

€ 419,00
€ 1.199,00

Refurbished laptops HP

CareSys heeft diverse refurbished laptop van HP in het assortiment. Een HP refurbished laptop is een zakelijke notebook die gebruikt en daarna weer opgeknapt is. Deze laptops komen vaak van grote organisaties die alle laptops in een keer vervangen, ook de laptops die nog wel goed zijn. Nadat alle data die er op stond verwijderd is worden de HP refurbished laptops waar nodig opgeknapt of worden er onderdelen vervangen.

 

Geteste en schoongemaakte HP refurbished laptops

Nadat de hardware vervangen is, als dat nodig was, wordt de laptop getest. Zo worden het toetsenbord en de camera gecontroleerd. Ook de USB poorten en de microfoon worden getest. Verder wordt er gekeken naar de status van de batterij en naar verschillende andere zaken. Als dit gebeurd is wordt de refurbished HP laptop geüpdatet en schoongemaakt. Daarna is de gebruikte HP notebook klaar voor de verkoop.

 

Advies bij aankoop van refurbished laptop HP

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet welke HP refurbished laptop het beste bij je past. Er zijn namelijk verschillende lijnen van refurbished laptops HP. Zo heb je de zakelijke ProBook, maar ook de EliteBook. Dat is een wat betere laptop die vaak ook wat meer aansluitingen heeft. Er zijn ook nog HP Pavilions, dat zijn consumentenlaptops. Wil je juist een nog betere zakelijke laptop voor bijvoorbeeld tekenprogramma’s, dan kan je beter een HP ZBook kiezen. Verder zit er nog verschil tussen de grootte van het beeldscherm, hoeveel GB werkgeheugen er in de laptop zit en hoe groot de SSD schijf moet zijn. Ook zijn er verschillende processors en daarbinnen ook weer verschillende generaties. We staan je graag in de winkel, telefonisch of via e-mail te woord om advies te geven welke laptop goed bij je past.

 

Service en garantie bij aankoop van een HP refurbished laptop

CareSys geeft standaard één jaar garantie op refurbished laptops. Je kan de HP refurbished laptop bij ons in de winkel in Geldermalsen komen bekijken. We kunnen data van een oude laptop overzetten en software installeren. Ook komen we bij je thuis om bijvoorbeeld een printer te verbinden met een refurbished laptop HP. Daarnaast kunnen we het werkgeheugen uitbreiden of een grotere SSD plaatsen in je laptop als je dat graag wil.

 

Randapparatuur en accessoires bij een refurbished HP laptop

In de winkel en in de webshop hebben we nog allerlei andere accessoires en randapparatuur voor je refurbished HP laptop. Denk bijvoorbeeld aan een toetsenbord of muis, zowel met draad als draadloos. Ook hebben we laptoptassen en hoezen om je refurbished laptop HP veilig in te vervoeren. Natuurlijk hebben we ook monitoren om zo met een extern beeldscherm te werken. Verder hebben we dockingstations, printers en andere randapparatuur.