Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished laptops Beusichem​

Hoogwaardige refurbished laptops in Beusichem

Voor de inwoners van Beusichem hebben we geschikte refurbished laptops. Of je nu een student, professional of tech-liefhebber bent, onze uitgebreide collectie biedt laptops die perfect passen bij jouw behoeften. Bezoek onze fysieke winkel in Geldermalsen voor persoonlijk advies of winkel online voor het gemak van thuis. Kies voor duurzaamheid, prestaties en waarde met onze refurbished laptops.
Ook voor de installatie en het overzetten van je data staan we voor je klaar. Eventueel bieden we ook installatie bij je thuis, voor bijvoorbeeld je draadloos internet, printer of andere randapparatuur. En heb je Microsoft Office nodig of een Antivirus dan installeren wij dat ook.

Winkel in Geldermalsen​

CareSys is goed bereikbaar vanuit Beusichem. Met de auto ben je ongeveer met 16 minuten in de winkel. Veel inwoners uit Beusichem komen daarom ook naar CareSys in Geldermalsen. Kijk hier voor de route van Beusichem naar CareSys. CareSys heeft tientallen refurbished notebooks op voorraad in de winkel. Ook verkopen we monitoren, printers en andere randapparatuur. We komen ook bij mensen thuis om refurbished laptops in Beusichem te installeren.

Refurbished laptops

Refurbished betekent dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished desktops en laptops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Zoals boven aangegeven worden deze computers op veel punten gecontroleerd. Hier lees je meer over de punten waarop CareSys controleert.

CareSys heeft een breed aanbod van refurbished laptops. Wij verkopen vooral Dell en HP refurbished laptops om jou van de beste kwaliteit te voorzien.

Als je speciale wensen hebt, of je wil een refurbished notebook voor school of werk aanschaffen kan je altijd contact opnemen.

Op de refurbished laptops zit altijd een jaar garantie. Wij geven een jaar garantie, in plaats van zes maanden die je bij andere refurbished notebook verkopers vaak ziet. Want wij staan voor goede kwaliteit.

Waarom kiezen voor refurbished laptops?

Refurbished laptops zijn niet alleen economisch verstandig, maar dragen ook bij aan duurzaamheid. Door te kiezen voor een refurbished laptop, help je elektronisch afval te verminderen en geef je een laptop een tweede kans. Onze refurbished laptops worden grondig getest en hersteld, zodat ze net zo goed presteren als nieuwe laptops, maar tegen een fractie van de prijs.

Een uitgebreid aanbod van refurbished laptops

Onze collectie refurbished laptops is met zorg samengesteld om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een laptop voor dagelijkse taken, entertainment, zakelijk gebruik, of zelfs creatieve projecten, we hebben de juiste laptop voor jou. En uiteraard met een jaar garantie.

Voordelen van onze refurbished laptops

Indrukwekkende Prestaties: Uitgerust met moderne processoren en voldoende RAM, bieden onze laptops uitmuntende prestaties voor multitasking en veeleisende taken.

Ideale prijs/kwaliteit verhouding: De zakelijke laptops zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, maar doordat ze refurbished zijn geniet je van een lage prijs.

Lange Batterijduur: Onze laptops bieden langdurige batterijduur, waardoor je productief kunt blijven, zelfs als je onderweg bent.

Supersnelle Opslag: Met SSD-opslag laden applicaties en bestanden in een oogwenk, waardoor je kostbare tijd bespaart.