Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished laptops Beesd​

Ontdek hoogwaardige refurbished laptops voor een betaalbare prijs

Voor de inwoners van Beesd bieden wij een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betaalbaarheid in één pakket: refurbished laptops. Of je nu een student, professional, of gewoon een enthousiaste tech-liefhebber bent, onze uitgebreide collectie gereviseerde laptops zal je verwachtingen overtreffen.

Winkel op 10 minuten afstand van Beesd​

CareSys is goed bereikbaar vanuit Beesd. Met de auto ben je ongeveer met 10 minuten in de winkel. Veel inwoners uit Beesd komen daarom ook naar CareSys in Geldermalsen. CareSys heeft tientallen refurbished notebooks op voorraad in de winkel. Ook verkopen we monitoren, printers en andere randapparatuur.

Refurbished laptops

Refurbished betekent dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished desktops en laptops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Zoals boven aangegeven worden deze computers op veel punten gecontroleerd. Hier lees je meer over de punten waarop CareSys controleert..

CareSys heeft een breed aanbod van refurbished laptops. Wij verkopen vooral Dell en HP refurbished laptops om jou van de beste kwaliteit te voorzien.

Als je speciale wensen hebt, of je wil een refurbished notebook voor school of werk aanschaffen kan je altijd contact opnemen.

Op de refurbished laptops zit altijd een jaar garantie. Wij geven een jaar garantie, in plaats van zes maanden die je bij andere refurbished notebook verkopers vaak ziet. Want wij staan voor goede kwaliteit.

In de winkel of thuis

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Beesd. Ook kunnen we bij je thuis komen in Beesd en de omliggende plaatsen zoals Rumpt, Tricht en Buurmalsen. Dan kunnen we je laptop installeren of je printer op je wifi aansluiten. We rekenen dan ons uurtarief, wat we achteraf in rekening brengen.

Waarom kiezen voor refurbished laptops in Beesd?

Refurbished laptops zijn veel meer dan alleen aantrekkelijk voor je portemonnee. Ze vormen ook een milieuvriendelijke keuze. Door een refurbished laptop aan te schaffen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en geef je een bestaand apparaat een tweede leven. Elk van onze gereviseerde laptops ondergaat rigoureuze tests en reparaties, waardoor je een laptop krijgt die net zo goed presteert als nieuw, maar dan tegen een fractie van de prijs.

Een breed assortiment aan refurbished laptops

Ons aanbod van refurbished laptops zijn zorgvuldig samengesteld om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een laptop voor dagelijkse taken, multimedia-entertainment, zakelijk gebruik, of zelfs grafisch ontwerp, we hebben de perfecte laptop voor jou.