Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished HP laptopsOp zoek naar een refurbished HP laptop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment van refurbished HP laptops. Klik op de knop hieronder om naar het complete aanbod met filtermogelijkheden te gaan.

De refurbished HP laptops/desktops van CareSys

CareSys bied een ruim assortiment van refurbished HP laptops en desktops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Zo hebben wij voor elke gebruiker een laptop/desktop op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dan ook echte specialisten op het gebied van laptops en desktops.

De gebruikte HP laptops bij CareSys hebben altijd een SSD. Dat betekend dat ze stukken sneller zijn dan laptop met een oude HDD schijf. Daarnaast hebben bijna alle laptops 8GB werkgeheugen of meer. De refurbished HP laptops hebben allemaal een geïnstalleerde Windows 10 of 11. De beeldschermresolutie varieert tussen HD (1366x768 pixels), HD+ (1600x900 pixels), Full-HD (1920x1080 pixels of Quad-HD (2560 x 1440 pixels). Sommige refurbished HP laptops hebben een touchscreen. De iets oude series van HP hebben vaak een Displayport. De nieuwere HP laptops hebben vaak een HDMI aansluiting.

Diverse refurbished HP laptops

We hebben ook diverse lijnen van HP laptops. Zo hebben we refurbished HP Elitebooks en refurbished HP ProBooks. Ook bieden we met regelmaat refurbished HP ZBooks aan. HP ProBook is de basislijn onder de refurbished HP laptops. De refurbished HP EliteBook is een wat luxere versie dan de ProBook. De refurbished HP EliteBook is van kwalitiatief beter materiaal gemaakt dan de refurbished HP ProBook. De refurbished HP ZBooks zijn de modellen die nog beter zijn dan de EliteBooks. De bij ons beschikbare ZBooks hebben bijvoorbeeld altijd een videokaart. Deze laptops zijn vaak gebruikt voor ontwerpers of mensen die zware programma's gebruiken. Er zijn verschillende soorten refurbished HP laptops binnen de diverse lijnen. Zo heb je bijvoorbeeld HP EliteBook 840 G5. De '8' staat voor het model binnen de HP EliteBook lijn. De '4' staat voor de schermgrootte van 14 inch. De G5 betekend dat het de vijfde generatie is. Hoe hoger dit cijfer, hoe nieuwer de laptop is.

Advies op maat

Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel technische kennis heeft, daarom is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen. Je kan telefonisch: 0345581900 of via de mail: service@caresys.nl contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij denken al jaren lang mee met de klant en de mogelijkheid voor het werk dat verricht moet worden per laptop of desktop. Als je een notebook of desktop bij ons koopt, verzenden wij met Postnl.

Je kan ook langskomen in onze winkel in Geldermalsen om advies te krijgen bij het kopen van een refurbished HP laptop. Je kan zonder afspraak binnenkomen tijdens onze openingstijden. Die vind je hier. We hebben diverse refurbished HP laptops in de winkel staan, en nog anderen in ons magazijn. Ook zie kan je bekijken als je langskomt. Alle adres- en contactgegevens vind je via onderstaande knop.