Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished Dell Latitude laptops

Ben je opzoek naar een refurbished Dell Latitude laptop? De refurbished Dell Latitude laptops van CareSys zijn zakelijke laptops die van grote bedrijven of instanties terugkomen. Deze laptops zijn op veel punten nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt.

Bij Caresys hebben we een divers assortiment refurbished computers, zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een student bent, een professional, of gewoon iemand die op zoek is naar een betrouwbare computer zonder de hoofdprijs te betalen, wij hebben iets voor jou.

Bekijk ons hele aanbod op onze refurbished laptops pagina. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Refurbished Dell laptops bij CareSys

Onze refurbished laptops zijn niet alleen betaalbaar, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor een refurbished Dell laptop bij CareSys draag je bij aan duurzaamheid door een gereviseerd apparaat een tweede leven te geven. Dit voorkomt erg veel elektronisch afval.

Je kan ook één van de refurbished Dell Latitude laptops in onze webshop kopen. Die wordt dan verzonden met Postnl. Boven de €100, dus alle laptops, verzenden we gratis!

CareSys kan jouw gegevens ook overzetten op je nieuwe laptop. Daarnaast kunnen we software op je laptop installeren. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office of aan GData antivirus. Ook kunnen we je notebook upgraden, door bijvoorbeeld het werkgeheugen uit te breiden of een grotere SSD in te bouwen. Neem hiervoor contact met ons op.

Kies voor slimme besparingen, kwaliteit en duurzaamheid - kies voor refurbished bij CareSys. Ontdek de voordelen van onze betaalbare en betrouwbare refurbished computers die jouw budget en het milieu respecteren.

Ruim aanbod Dell Latitude laptops

In onze winkel hebben we diverse refurbished Dell Latitude laptops staan. Vaak van 12.5 inch tot en met 15.6 inch. Met diverse processoren en met verschillende groottes van opslaggeheugen. Verder hebben we Dell Latitude laptops met videokaart en laptops van de Latitude lijn die geen videokaart hebben. Ook is het werkgeheugen verschillend, eventueel kan dit natuurlijk ook uitgebreid worden.

De Latitude is de lijn van Dell voor zakelijke gebruikers. Dit blijkt onder andere uit de goede bouwkwaliteit. Voor ontwerpers en creatievelingen heeft Dell de XPS lijn. Voor consumenten is er de Dell Inspiron. Voor mensen die iets minder willen dan de Latitude is er nog de Vostro lijn. Wil je juist nog meer dan een Dell Latitude? Kies dan voor een Dell Precision.

Refurbished laptops

CareSys Geldermalsen, verkoopt al jaren laptops. Als je niet goed weet welke refurbished Dell Latitude laptop wat voor je is, kan je altijd contact met ons opnemen. Zo zullen wij persoonlijk met je in gesprek gaan over de aankoop van je refurbished Dell zodat deze aan alle wensen en behoeften voldoet.

Elke refurbished Dell laptop ondergaat een grondige inspectie en herstelprocedure om ervoor te zorgen dat deze aan de juiste normen voldoet. De laptops worden eerst helemaal schoongemaakt en leeggemaakt. Daarna worden er eventueel onderdelen vervangen. Vervolgens wordt er een schone Windows 11 installatie opgezet. Daarna wordt de laptop uitgebreid getest. Of je nu een zakelijke professional bent die op zoek is naar krachtige prestaties of een student die betrouwbare laptop nodig heeft, wij hebben altijd wel wat voor jou.

In onze winkel staan deze gevarieerde Dell Latitude laptops klaar om jouw zakelijke en professionele behoeften te vervullen. Of je nu langskomt in onze fysieke winkel of online shopt, bij CareSys vind je de perfecte Dell laptop die aansluit bij jouw eisen en wensen. Ontdek de diversiteit en kwaliteit van ons Dell assortiment voor een betrouwbare zakelijke ervaring.

Voor overige vragen kan je altijd contact opnemen of even langs komen bij in de winkel!