Refurbished Dell laptops​

Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over de refurbished Dell laptops. Klik op de knop hieronder om naar het complete aanbod met filtermogelijkheden te gaan.

Wat is Refurbished?

Het woord 'refurbished' wordt steeds vaker genoemd. De directe vertaling van dit woord is gereviseerd. Concreet betekent dit, dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops.

De refurbished Dell laptops en desktops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Doordat dit zakelijke modellen zijn van Dell, zijn dit laptops van hoge kwaliteit.

De refurbished Dell laptops/desktops van CareSys

CareSys bied een ruim assortiment van refurbished Dell laptops en desktops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Zo hebben wij voor elke gebruiker een laptop/desktop op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dan ook echte specialisten op het gebied van laptops en desktops. We hebben ook diverse lijnen van Dell laptops. Zo hebben we refurbished Dell Latitude en refurbished Dell Precision. Ook hebben we soms refurbished Dell XPS in ons assortiment. De Dell Latitude is een zakelijk model, waarbij er ook verschil is tussen de series in de Latitude lijn. De Dell Precision is van nog hogere kwaliteit. Deze refurbished Dell laptops hebben bij ons ook altijd een videokaart.

Advies op maat

Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel technische kennis heeft, daarom is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen. Je kan telefonisch: 0345581900 of via de mail: service@caresys.nl contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij denken al jaren lang mee met de klant en de mogelijkheid voor het werk dat verricht moet worden per laptop of desktop. Als je een notebook of desktop bij ons koopt, verzenden wij met Postnl.