Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Refurbished computer​s

Refurbished computers zijn zakelijke desktops en laptops die gebruikt zijn, maar daarna volledig opgeknapt en gecontroleerd worden. Lees onderaan deze pagina meer over refurbished computers of kijk hieronder gelijk voor ons aanbod.

Over refurbished computers

Ben je op zoek naar een goede computer, maar wil je niet te veel uitgeven? Dan is een refurbished computer wellicht iets voor jou! Refurbished computers zijn tweedehands computers die door professionals zijn gereviseerd en waar nodig zijn gerepareerd. Deze computers zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe computers, maar werken wel als nieuw.

Bij onze computerwinkel bieden wij zowel refurbished desktops als refurbished laptops aan. In deze tekst zullen we je meer vertellen over wat refurbished computers zijn, wat de voordelen zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van een refurbished computer.

Wat zijn refurbished computers?

Een refurbished computer is een tweedehands computer die is opgeknapt door een professionele partij. Dit houdt in dat de computer is nagekeken op eventuele defecten en waar nodig is gerepareerd of vervangen. Vervolgens wordt de computer grondig schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd. Hierdoor werkt de computer weer als nieuw en kan hij nog jaren meegaan. Deze refurbished apparaten komen van de zakelijke markt. Hierdoor bieden ze zakelijke kwaliteit voor een toegankelijke prijs.

De voordelen van refurbished computers

Een refurbished computer heeft veel voordelen ten opzichte van een nieuwe computer. Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Refurbished computers zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe computers, terwijl ze wel dezelfde of zelfs betere specificaties hebben. Hierdoor kun je flink besparen op je aankoop en toch een goede computer hebben.

Daarnaast is het ook een duurzame keuze om een refurbished computer te kopen. Door het hergebruiken van computers wordt er minder elektronisch afval geproduceerd en wordt er minder energie gebruikt voor de productie van nieuwe computers.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een refurbished computer?

Bij de aanschaf van een refurbished computer zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de staat van de computer. Zijn er krassen of beschadigingen aanwezig? Werken alle onderdelen nog goed? Bij onze computerwinkel bieden wij alleen refurbished computers aan die in goede staat zijn en die op veel punten zijn gecontroleerd. In onze webshop geven we door middel van sterren aan hoe de kwaliteit van de refurbished desktops en laptops is.  Ook kan je altijd in onze winkel langskomen om de apparaten te zien.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specificaties van de computer. Welke processor heeft de computer? Hoeveel RAM-geheugen heeft de computer? Hoeveel opslaggeheugen zit erin? Dit zijn allemaal zaken waar je naar moet kijken om te bepalen of de computer geschikt is voor jouw gebruik.

Ook is het goed om te kijken naar de garantie die wordt geboden. Bij onze computerwinkel bieden wij minstens een jaar garantie op al onze refurbished computers. Hierdoor kun je voorlopig zorgeloos genieten van je aankoop en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparatiekosten.

Refurbished desktops

Een refurbished desktop is een goede keuze als je op zoek bent naar een computer voor thuisgebruik of voor op kantoor. Bij onze computerwinkel hebben wij een ruim assortiment aan refurbished desktops van verschillende merken zoals HP, Dell en Lenovo. Onze desktops zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals internetten, tekstverwerken, fotobewerking en zelfs gaming.

Refurbished laptops

Een refurbished laptop is een goede keuze als je veel onderweg bent en toch goed en efficiënt wil werken. 

Een laptop biedt namelijk veel meer mobiliteit dan een desktop computer. Je kunt hem gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties en hem gebruiken waar je maar wilt. Of het nu gaat om het maken van aantekeningen tijdens een vergadering, het werken in een café of het geven van een presentatie op een andere locatie, een laptop is de perfecte keuze voor de moderne professional. Ook voor gewoon huis- tuin- en keukengebruik zijn laptops geschikt. Je kan met een laptop op de bank een video bekijken, of in de keuken het recept op het scherm weergeven. Ook e-mailen en tekstverwerken kan goed met op een laptop.

Daarnaast zijn laptops tegenwoordig ook krachtiger dan ooit tevoren. Veel laptops hebben vergelijkbare specificaties als desktops, waardoor ze net zo krachtig zijn en zelfs geschikt zijn voor taken zoals gamen en videobewerking.

En net als bij desktop computers zijn er ook refurbished laptops beschikbaar. Refurbished laptops zijn tweedehands laptops die door professionals zijn gereviseerd en waar nodig zijn gerepareerd. Hierdoor zijn ze vaak veel goedkoper dan nieuwe laptops, terwijl ze wel net zo goed werken. Met een refurbished laptop koop je een laptop van zakelijke kwaliteit. De nieuwprijs van deze laptops is vaak meer dan €1000. Hierdoor weet je dat een kwalitatief goed product hebt, voor een aantrekkelijke prijs.

Het kopen van een refurbished laptop biedt dus dezelfde voordelen als het kopen van een refurbished desktop. Het is een duurzame en betaalbare optie die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een krachtige computer die mobiel is.

Refurbished notebooks bij CareSys

Bij onze computerwinkel bieden wij een breed assortiment aan refurbished laptops van verschillende merken zoals HP, Dell en Lenovo. Al onze laptops zijn grondig gecontroleerd en gerepareerd waar nodig, zodat je zeker weet dat je een betrouwbare laptop koopt.

En net als bij onze refurbished desktops bieden wij ook bij onze refurbished laptops minstens een jaar garantie. Zo kun je voorlopig zorgeloos genieten van je aankoop en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparatiekosten.

Of je nu op zoek bent naar een desktop of een laptop, bij onze computerwinkel hebben we altijd een ruim assortiment aan refurbished computers beschikbaar. En met onze garantie van minstens een jaar kun je er zeker van zijn dat je een betrouwbare en duurzame computer koopt, zonder dat je te veel hoeft te betalen. Als je een refurbished computer bij ons koopt, verzenden we het met PostNL. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande knop.