Refurbished computer​

Ben je opzoek naar een refurbished computer, van goede kwaliteit?

De refurbished computers van CareSys zijn zakelijke laptops of desktops die van grote bedrijven of instanties terugkomen. Zo'n refurbished computer is op veel punten nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt. Klik voor meer informatie over refurbished computers.

Klik hieronder op de knop voor ons aanbod van refurbished desktops.

Waarom een refurbished computer?

Refurbished computers komen, zoals gezegd, terug van grote organisaties. De computers worden nagekeken en waar nodig worden er onderdelen vervangen. CareSys zet er een nieuwe Windows 11 installatie op. En de refurbished computer wordt van binnen en buiten schoongemaakt. Tenslotte worden de desktops en laptops getest en in de winkel gezet.

Het voordeel van een refurbished computer is, dat je zakelijke kwaliteit voor een goede prijs hebt. Daarnaast is het goed voor het milieu om computers te hergebruiken.

Refurbished betekent dat deze computers eerder zijn gebruikt, maar grondig zijn gecontroleerd, opgeknapt en weer als nieuw zijn gemaakt. Of je nu een student bent die een betrouwbare laptop voor school nodig heeft of gewoon een computer voor dagelijks gebruik zoekt, onze refurbished computers zijn er om aan jouw behoeften te voldoen.

Refurbished computer bij CareSys

CareSys Geldermalsen verkoopt al meer dan 20 jaar computers. Zo zijn wij gespecialiseerd in het adviseren voor (refurbished) notebooks, laptops en desktops. Als je niet goed weet welke refurbished pc wat voor je is, kan je altijd contact met ons opnemen. Zo zullen wij persoonlijk met je in gesprek gaan over de aankoop van je refurbished computer zodat deze aan alle wensen en behoeften voldoet. Je kan ook een refurbished computer in onze webshop kopen. Die wordt dan verzonden met Postnl.

Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel. Daar kan je zelf kijken naar de refurbished computer die je wil. Je kan advies vragen en de mogelijkheden bespreken. Tijdens onze openingstijden ben je zonder afspraak welkom. Er is gratis parkeerruimte voor de deur. Kijk bij contact voor de openingstijden het ons adres. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.