Refurb pc​

Ben je opzoek naar een refurb pc? CareSys heeft diverse refurbished computers op voorraad. Onze refurb pc's zijn volledig gereviseerd en getest, en klaar voor gebruik. Wij hebben refub pc's in verschillende maaten en uitvoeringen. Klik op de knop om ons actuele assortiment te zien en te filteren.

Waarom een refurb pc?

Refurbished computers zijn zakelijke desktops die door grote organisaties gebruikt zijn. Daarna is de data die er op stond er af gehaald, en zijn er waar nodig onderdelen vervangen. CareSys zet er een nieuwe installatie op en bouwt onder andere een SSD in, als deze er nog niet in zit. Vervolgens zetten we er een Windows 11 installatie op. Ook wordt een refurb pc bij CareSys van binnen en buiten schoongemaakt. Daarna worden ze in de winkel en webshop gezet. Daar verkoopt CareSys deze refurbished pc's met een jaar garantie.

Dit is tegelijkertijd een van de verschillen van een refurb pc met een tweedehands computer van een particulier. Daarnaast is een refurb pc een computer van de zakelijke lijn.

Advies, garantie en service bij een refurbished pc

Natuurlijk willen we je graag adviseren bij de aankoop van een refurb pc. We denken al meer dan 25 jaar mee met de klant. Ook verkoopt CareSys al jaren refurb pc's. Daarom kunnen we jou van goed advies voorzien. CareSys geeft een jaar garantie op een refurb pc. We bieden daarnaast diverse services aan. Zo kunnen we de data overzetten van jouw oude computer. In veel gevallen kunnen we jouw oude desktop zelfs clonen, zodat je bijna gelijk verder kan waar je bezig was. Daarnaast kunnen we Antivirus en Microsoft Office installeren. Verder kunnen we de refurb pc ook thuis installeren. Tenslotte hebben we ook diverse randapparatuur en accessoires om het gebruik van jouw computer makkelijker te maken. Je kan op onze webshop veilig en vertrouwd betalen. Ook zijn we lid van Thuiswinkelwaarborg. We versturen de refurbished computer die je koopt met Postnl. Als je nog vragen hebt, kan je contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Kwaliteitsmerken

Dell: Kracht en Betrouwbaarheid

Onze collectie refurbished Dell pc's is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel zakelijke gebruikers als particuliere consumenten. Of je nu bezig bent met multitasking of alleen de e-mail wil checken wilt, onze Dell computers leveren consistent goede prestaties. Van krachtige processoren tot ruime opslagruimte, we hebben de perfecte Dell pc voor jou.

HP: Innovatie in elke machine

HP staat bekend om zijn innovatieve benadering van technologie, en onze refurbished HP pc's zijn daar geen uitzondering op. Of je nu bezig bent met creatieve projecten of gewoon een betrouwbare pc nodig hebt voor dagelijks gebruik, de HP computers van CareSys bieden de perfecte mix van snelheid, betrouwbaarheid en stijl.

Over CareSys


CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Klik op de knop hieronder voor de precieze openingstijden. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit de hele regio. Kijk bij contact voor de route. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL