Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

PC

Ben je opzoek naar een pc? CareSys heeft diverse pc's, refurbished en nieuw. We leveren pc's van de betrouwbare merken Dell en HP. We bieden diverse services aan, lees hiervoor verder op deze pagina. Ook zijn er verschillende upgrademogelijkheden. Klik op de knop hieronder om het volledige assortiment van pc's te zien. Als je vragen hebt kan je natuurlijk ook contact opnemen.

Advies, service en garantie bij een pc

CareSys geeft twee jaar fabrieksgarantie bij een nieuwe pc. Bij een refurbished pc krijg je een jaar garantie. Natuurlijk bieden we ook diverse services. Zo kunnen we de pc bij je thuis installeren. Ook kunnen we data overzetten of software installeren. Verder kunnen we de computer upgraden, of in het geval van de game PC, helemaal assembleren. Bij een refurbished pc kunnen we bijvoorbeeld het werkgeheugen uitbreiden. Maar ook kan er een grotere SSD in gebouwd worden.

Je kan zonder afspraak langskomen in de winkel om advies te krijgen over de aankoop van een desktop. Ook kan je via e-mail of telefoon contact opnemen als je advies wil over een computer. Om contact op te nemen klik op de knop hieronder. Als je een bestelling via de webshop plaatst, verzenden we jouw bestelling via Postnl.

Waarom een gebruikte pc?​

De gebruikte pc's van CareSys zijn gereviseerd (refurbished). Hierdoor zijn deze computers volledig nagekeken op diverse punten, grondig schoongemaakt, geüpdatet, indien nodig gerepareerd en vervolgens weer nauwkeurig gecontroleerd. Dit is dus heel wat anders dan wanneer je bijvoorbeeld een tweedehands computer van een particulier koopt waar dit niet is gedaan en de computer mogelijk gebreken heeft opgelopen.

Een refurbished computer van CareSys is daarom weer (bijna) als nieuw en toch ben je vaak honderden euro’s goedkoper uit. Bovendien ontvang je ook nog 1 jaar garantie op een gebruikte computer van CareSys. Daarnaast is een pc van een particulier vaak een consumentenlijn product. De refurbished pc's die CareSys aanbied zijn van zakelijke kwaliteit. Hierdoor heb je ook nog eens betere kwaliteit voor (vaak) dezelfde prijs.

Nieuwe pc

Naast refurbished pc's hebben we ook nieuwe pc's. De gewone nieuwe computers die we in het assortiment hebben, zijn meestal van Dell. Hiermee heb je goede kwaliteit en gaat de desktop vaak jaren mee. Een nieuwe pc is er ook in verschillende opties. Zo kan je een i5 pc kiezen, maar ook een i7 pc. Verder kan je verschillende groottes van SSD kiezen of kan je een pc met wat meer werkgeheugen kopen. Dat hangt helemaal af van jouw wensen en jouw budget. Natuurlijk willen we altijd met je meedenken bij de aankoop van een nieuwe computer.

We kunnen ook een computer voor je assembleren. Dit kan zowel voor een game pc als voor een desktop die je gebruikt voor videobewerking. We hebben diverse onderdelen op voorraad en kunnen ook snel onderdelen bestellen. Als je dit wil kan je contact met ons opnemen om de wensen te bespreken. Je kan hiervoor in de winkel langskomen of bijvoorbeeld je wensen op de e-mail zetten.