PC refurbished​

Bij CareSys hebben we een uitgebreide selectie refurbished PC's direct beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare zakelijke desktop voor werk of studie, onze refurbished PC's bieden de perfecte oplossing tegen een aantrekkelijke prijs.

Klik op de knop om het volledige aanbod te zien, inclusief handige filteropties om snel de PC te vinden die aan jouw specifieke eisen voldoet.

CareSys staat garant voor kwaliteit en betaalbaarheid, dus waar wacht je nog op? Vind vandaag nog jouw ideale refurbished PC bij CareSys.

Voordelen van een PC refurbished

Refurbished PC's zijn zakelijke modellen desktops die gebruikt zijn in grote organisaties of door grote bedrijven. Vaak worden alle desktops in een keer vervangen, ook de desktops die nog wel goed zijn. Daarna wordt alle data van de oude gebruiker verwijderd en worden er waar nodig onderdelen vervangen. Na een schone Windows installatie wordt de computer schoongemaakt en getest. Vervolgens wordt de refurbished computer voor een mooie prijs in de winkel en hier op de webshop aangeboden.

Het grote voordeel is dus een goede kwaliteit desktop, die opgeknapt is, voor een mooie prijs. Natuurlijk is dit ook goed voor het milieu. Daarnaast kan je door een PC refurbished te kopen ook makkelijk eventuele upgrades aan ons doorgeven. Zo kan je grotendeels je eigen refurbished computer samenstellen.

Wat is refurbished pc

Refurbished PC's zijn desktops die oorspronkelijk werden gebruikt door grote organisaties of bedrijven. Vaak worden deze desktops allemaal tegelijk vervangen, zelfs als sommige nog in goede staat verkeren. Na deze vervanging worden de computers grondig schoongemaakt en getest, waarbij indien nodig onderdelen worden vervangen. Alle oude gebruikersdata wordt verwijderd en na een schone installatie van Windows zijn de computers weer als nieuw.

Het grote voordeel van refurbished desktops is dat je een kwalitatief hoogwaardige computer krijgt die is opgeknapt, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu, omdat de levensduur van de desktops wordt verlengd. Bovendien kun je bij ons eenvoudig upgrades aanvragen voor je refurbished computer, waardoor je een systeem kunt samenstellen dat precies aan jouw wensen voldoet.

Service en garantie bij een PC refurbished

Bij aankoop van een PC refurbished krijg je altijd één jaar garantie. Ook kunnen we bijvoorbeeld het werkgeheugen uitbreiden of een grotere SSD inbouwen. Daarnaast kunnen we software installeren, zoals GData Antivirus of Microsoft Office. Ook hebben we natuurlijk monitoren en toetsenborden voor bij de refurbished desktop.

Onze refurbished desktops staan klaar om in onze winkel te worden bekeken. Het goede nieuws is dat alle modellen op voorraad zijn. Als je liever online winkelt, geen zorgen. We versturen je gekozen refurbished desktop veilig en snel met Postnl.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte refurbished desktop die aan al jouw wensen voldoet. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande knop.