Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Over ons

Over CareSys


CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen.Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit Beesd, Beusichem, Buren, Culemborg, Leerdam, Tiel, Vianen, Waardenburg en Zaltbommel. Kijk bij contact voor de route. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. Kijk onderaan deze pagina voor wat meer van de geschiedenis van CareSys. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten?


Ons team


CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. In totaal zijn we met zes mensen. Hiernaast zie je dus al de helft van ons team. Om de rest van het team te ontmoeten ben je van harte welkom bij de Oudenhof 18!


Breed assortiment en reparatie/installatie service


Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan. Voor onze installatieservice klik op de knop ‘|Service’ hieronder. Als je wil, komen we ook bij je aan huis. Dit doen we bijvoorbeeld in Buren, Culemborg, Tiel en de hele regio West-Betuwe. Weet je niet zeker of wij bij je aan huis kunnen komen kan je altijd contact op nemen met CareSys.


Geschiedenis van CareSys


CareSys is in 1993 begonnen in Geldermalsen, in het Laageinde. Rond 1998 is de eerste winkel geopend aan de Willem de Zwijgerweg 35B. Zie hiernaast voor de foto van deze winkel. Later is CareSys verhuisd naar Oudenhof 18. Daar zitten we nu nog steeds.