Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptops Tiel​

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer een kwartier afstand van Tiel. Wij verkopen en repareren laptops en desktops. Ook repareren we desktops en laptops aan huis bij jou in Tiel. CareSys is daarom de computerzaak waar je moet zijn als je laptops Tiel zoekt. Wij hebben zowel nieuwe als refurbished laptops. Klik op de knop hieronder voor ons assortiment refurbished laptops.

Computerwinkel vlakbij Tiel

Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen, op ongeveer een kwartier autorijden vanuit Tiel. Kijk hier voor de route van Tiel naar CareSys. We hebben gratis parkeerruimte voor de deur. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend.

Wij verkopen naast laptops, ook allerlei producten voor bij je laptop. Denk aan een toetsenbord, muis en een hoes. Ook verkopen we monitoren en printers om zo het werken met de laptop nog gemakkelijker te maken. We bieden ook diverse externe opslagmedia aan, zodat je nooit zonder opslag komt te zitten.

Onze laptops zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de diverse eisen van onze gewaardeerde klanten in Tiel. Of je nu een student bent die een laptop nodig heeft voor colleges, een professional die onderweg productief wil blijven, of een enthousiaste gamer die op zoek is naar krachtige prestaties, bij CareSys hebben we de perfecte laptop voor jou.

Gebruikte en nieuwe laptops

Wij bij CareSys verkopen nieuwe en gebruikte laptops. De gebruikte laptops zijn refurbished laptops. Dat wil zeggen dat het zakelijke modellen zijn die van grote organisaties terugkomen. Vervolgens zijn ze opgeknapt, gerepareerd waar nodig en schoon geïnstalleerd. Na de installatie worden ze uitgebreid getest en schoongemaakt voordat ze in de winkel komen.

Refurbished heeft zo zijn voordelen. Allereerst bespaar je flink geld in vergelijking met een nieuwe laptop. Onze refurbished laptops zijn zorgvuldig opgeknapt en schoon geïnstalleerd, waardoor ze bijna net zo goed presteren als nieuwe modellen. Je draagt ook bij aan duurzaamheid door te kiezen voor een refurbished apparaat. Kortom, bij CareSys krijg je kwaliteit, besparing en draag je bij aan een groenere planeet.

Wij hebben vooral refurbished laptops van Dell en HP om zo goede kwaliteit te bieden als je opzoek bent naar laptops Tiel.

Top kwaliteit laptops

Bij CareSys gaan we verder dan alleen het leveren van laptops. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste laptop die aan al je wensen voldoet. Bij CareSys is kwaliteit onze topprioriteit. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat elke refurbished laptop die onze winkel verlaat, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

We werken samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten om laptops van topkwaliteit te verkrijgen, zodat je erop kunt vertrouwen dat je een duurzaam en betrouwbaar apparaat koopt.

Laptopreparatie Tiel

Naast het verkopen van laptops repareren wij ze ook. Daarbij maakt het niet uit van welk merk de laptop is. Ook hoef je de laptop niet bij ons gekocht te hebben. We kunnen zowel nieuwe als refurbished laptops repareren. Of het nou gaat om een scherm vervangen, software installeren of een opstartprobleem oplossen, we krijgen het regelmatig langs.

Verder kunnen we ook bij je thuis komen in Tiel om een laptop te repareren of te helpen met het instellen van de e-mail. Ook kunnen we software installeren. Grotere reparaties doen we in onze reparatieruimte in de winkel in Geldermalsen.

Bij CareSys begrijpen we dat je jouw laptop niet lang wilt missen. Daarom streven we ernaar om reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zonder verrassingen in de kosten. We geven duidelijk aan wat er moet gebeuren en gebruiken kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat jouw laptop weer als nieuw is.

Klik hieronder voor meer informatie.