Winkelmand ×
0

Laptops Tiel​

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer een kwartier afstand van Tiel. Wij verkopen en repareren laptops en desktops. Ook repareren we desktops en laptops aan huis bij jou in Tiel. CareSys is daarom de computerzaak waar je moet zijn als je laptops Tiel zoekt. Wij hebben zowel nieuwe als refurbished laptops. Kijk hieronder voor een deel van ons assortiment refurbished laptops.

Computerwinkel vlakbij Tiel

Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen, op ongeveer een kwartier autorijden vanuit Tiel. Kijk hier voor de route van Tiel naar CareSys. We hebben gratis parkeerruimte voor de deur. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend.

Wij verkopen naast laptops, ook allerlei producten voor bij je laptop. Denk aan een toetsenbord, muis en een hoes. Ook verkopen we monitoren en printers om zo het werken met de laptop nog gemakkelijker te maken.

Gebruikte en nieuwe laptops

Zoals je hierboven hebt gezien verkoopt CareSys nieuwe en gebruikte laptops. De gebruikte laptops zijn refurbished laptops. Dat wil zeggen dat het zakelijke modellen zijn die van grote organisaties terugkomen. Vervolgens zijn ze opgeknapt, gerepareerd waar nodig en schoon geïnstalleerd. Na de installatie worden ze uitgebreid getest en schoongemaakt voordat ze in de winkel komen. Wij hebben vooral refurbished laptops van Dell en HP om zo goede kwaliteit te bieden als je opzoek bent naar laptops Tiel.