Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptops Culemborg

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen. Wij verkopen en repareren laptops en desktops. Ook repareren we laptops bij jou thuis in Culemborg. Daarom ben je op het goede adres als je laptops Culemborg zoekt. CareSys heeft zowel nieuwe als gebruikte laptops op voorraad. Qua nieuwe laptops hebben wij vooral Asus laptops en Acer laptops. Van de refurbished laptops hebben we vooral HP laptops en Dell laptops. Kijk hieronder voor de refurbished laptops en de nieuwe laptops die we op dit moment in voorraad hebben.

Laptop reparatie

Voor laptops Culemborg zijn wij de computerzaak die je zoekt. Naast verkoop van zowel refurbished als nieuwe laptops, repareren wij ze ook. Wij repareren laptops in de winkel of bij jou thuis in Culemborg. Over laptopreparatie aan huis lees je meer in de volgende alinea. Je kan zonder afspraak tijdens onze ruime openingstijden ons bezoeken. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk hier hoe je van Culemborg naar CareSys in Geldermalsen komt. 

Laptops Culemborg aan huis

Heb je problemen met je laptop? Geen zorgen, CareSys staat voor je klaar! Wij bieden handige reparatieservices aan huis, zodat jij je laptop niet hoeft te missen.

Of het nu gaat om vervelende softwareproblemen, een kapotte batterij of het aansluiten van een printer, wij schieten je te hulp. Onze experts komen bij je langs en fixen het probleem ter plekke. We nemen zelfs de tijd om je laptop helemaal in te stellen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder of neem direct contact op voor een afspraak.

Laptops refurbished en nieuw

CareSys heeft refurbished en nieuwe laptops. Nieuwe laptops hebben vooral van de merken Acer en ASUS. Het voordeel van de nieuwe laptops is, dat het de meest recente generatie processor heeft. Refurbished laptops zijn gebruikte zakelijke laptops. Daardoor zijn dit laptops van betere kwaliteit, dat is bijvoorbeeld te merken aan de behuizing. Omdat deze laptops wel gebruikt zijn, is de prijs een stuk lager dan de nieuwprijs. Ook is er veel variatie doordat er laptops zijn met verschillende specificaties en van verschillende leeftijden. Daardoor is er altijd een laptop in jouw prijsklasse te vinden. De refurbished laptops zijn natuurlijk helemaal opgeschoond en gerepareerd waar nodig.