Je bent hier: Webshop ❯ Laptop tweedehands
Afmeting (inch)
Beeldscherm diagonaal
Besturingssysteem
DVD-speler
DVI
Displaypoort
Draadloos
Extra Omschrijving 1
Extra Omschrijving 2
Extra Omschrijving 3
Extra Omschrijving 4
Extra Omschrijving 5
Extra's
HDMI
Harde schijf
Kleur
Kleuren printen
Luidspreker of headset
Merk
Netwerk
Processor
Resolutie
SSD
Schermgrootte
Soort
Soort randapparatuur
Soort scherm
Toetsenbord of Muis
USB-C
USB-hub
VGA
Webcam
Werkgeheugen (RAM)

Laptop tweedehands

Zoek je een laptop tweedehands? CareSys heeft ex-zakelijke refurbished laptops met een jaar garantie. We hebben diverse refurbished laptops van Dell en HP op voorraad. Bekijk hieronder het assortiment.

Waarom laptop tweedehands kopen?

Tweedehands laptops zijn laptops die nog wel even mee kunnen, maar wel iets ouder zijn dan nieuwe laptops of wel wat gebruikssporen hebben. Daarom is de prijs een stuk lager dan de nieuwprijs van deze laptops. Hierdoor kan je een beter model laptop kopen voor hetzelfde geld als een goedkoper nieuw model. Natuurlijk is het kopen van een laptop tweedehands ook goed voor het milieu. Er hoeft immers geen nieuwe laptop gemaakt te worden als er nog een laptop hergebruikt wordt.

Tweedehands laptop kopen bij CareSys

Waarom zou je een tweedehands laptops kopen bij CareSys? De tweedehands laptops van CareSys zijn zakelijke modellen die van grote organisaties of bedrijven terugkomen. Deze instellingen vervangen de laptops allemaal in één keer, ook als de laptops nog helemaal goed zijn of als er maar kleine mankementen zijn. De laptops worden daarna eerst nagekeken op uiterlijke mankementen, en waar nodig worden er dan onderdelen vervangen. Ook worden de laptops leeggemaakt, zodat er geen oude data meer op de laptop staat. Daarna wordt er een schone Windows 11 op de refurbished laptop geïnstalleerd. 

Betrouwbare laptop tweedehands

Nadat er een nieuwe installatie op de laptop is gezet wordt er uitgebreid getest. Zo worden de USB-poorten, SD kaartlezer en toetsenbord getest. Ook wordt er naar de camera en naar de luidsprekers gekeken. Daarna worden de refurbished laptops schoongemaakt. Omdat de tweedehands laptops ex-zakelijke laptops zijn, zijn ze van een betere kwaliteit. Dit merk je bijvoorbeeld al aan de bouwkwaliteit van de buitenkant van de tweedehands laptop.