Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptop scherm reparatie​

Heb je problemen met het display van je laptop? Bij ons kun je terecht voor snelle en professionele reparatie van laptop displays tegen een betaalbare prijs.

Onze deskundige technici hebben ruime ervaring in het repareren van schermen van alle merken en modellen laptops.

Wij begrijpen dat je afhankelijk bent van je laptop voor werk, school of persoonlijk gebruik, en we streven ernaar om je laptop zo snel mogelijk weer in perfecte staat terug te geven na een laptop scherm reparatie.

Bovendien bieden wij een garantie op al onze reparaties, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze service. Als je problemen hebt met het display van je laptop, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele reparatie.

Wij repareren beeldschermen van nieuwe laptops en van refurbished laptops. We hebben diverse schermen van refurbished Dell en refurbished HP op voorraad. Ook andere schermen hebben we in voorraad. Als we het betreffende scherm niet in voorraad hebben bestellen we het bij een van onze leveranciers. Breng je laptop gerust naar de winkel om een prijsopgave te laten doen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wel moeten we meestal de laptop in de winkel achterlaten om een zo goed mogelijke prijsopgave te doen. Klik hieronder op de knop contact voor onze contactgegevens. Wij kunnen jouw gerepareerde laptop ook opsturen. Als de betaling binnen is, versturen we het met Postnl.

CareSys repareert al jaren laptopschermen. Ook hebben we specialistische partners om de meest ingewikkelde scherm reparatie te doen. Of het nou een geplakt beeldscherm is, of dat het geschroefd moet worden, CareSys doet het allemaal. Bij vragen kan je gerust contact opnemen.

Andere laptop kopen

Als het repareren van je laptop te duur wordt, kan je ook een andere laptop kopen. CareSys heeft een ruim assortiment aan nieuwe en refurbished laptops.

Je kan 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

Klik op de knop hieronder om het voorradige aanbod van refurbished laptops te bekijken.