Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptop reparatie Culemborg​

CareSys doet aan laptop reparatie van alle merken laptops. Of het nou refurbished laptops zijn, of nieuwe laptops, wij repareren het. Wij doen ook aan laptop reparatie in Culemborg, bij jou thuis. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen, op 16 minuten afstand van Culemborg. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden van laptop reparatie Culemborg.

Reparatie

Laptop gecrashed? Geen beeld meer? Foto’s kwijt?

CareSys repareert elk soort of merk desktop of laptop. 

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Herinstallatie desktop/laptop
  • Virus verwijdering
  • Opschonen desktop/laptop
  • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
  • Beeldscherm reparatie

Upgraden en reparatie

In onze werkplaats voeren we de reparatie aan jouw laptop met zorg uit. We zorgen ervoor dat de laptop niet wordt beschadigd. 

We kunnen ook jouw nieuw te kopen laptop upgraden. Bijvoorbeeld door het werkgeheugen te vergroten. Als je dit wil, neem dan gerust contact met ons op.

Als jouw laptop gerepareerd is krijg je van ons bericht. Je kan het dan ophalen in onze winkel tijdens de openingstijden. Als dat niet uitkomt kunnen we het, na betaling, verzenden met Postnl.

Laptop reparatie aan huis

Kun je niet naar onze winkel komen of heb je een monteur aan huis nodig?

Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. We doen aan laptop reparatie in Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Leerdam en alle plaatsen in de regio.

Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?

Winkel in Geldermalsen, vlakbij Culemborg

Kijk hier hoe je van Culemborg naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook een computerzaak voor Culemborg.

Je kan 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. 

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Onze specialiteit is refurbished laptops. Klik op de knop hieronder om het voorradige aanbod te bekijken.