Winkelmand ×
0

Laptop opschonen

Wil je je laptop opschonen? CareSys kan je laptop opschonen en sneller maken, zodat je weer even vooruit kan met je huidige laptop. We verwijderen overbodige systeembestanden en andere niet nuttige software. Daarnaast kijken we de laptop natuurlijk na op updates. Ook doen we verschillende scans met gespecialiseerde software.

Verder kunnen we natuurlijk je laptop ook even fysiek opschonen. We maken je laptop schoon en blazen het toetsenbord uit.

We kunnen ook je laptop sneller maken, als je laptop nog een oude harde schijf heeft. Dan plaatsen we een SSD en zetten we de bestanden over op deze SSD. Een SSD is een stuk sneller dan een HDD. Hierdoor start je laptop weer sneller op en werk je een stuk fijner.

Om voortaan beter beschermd te zijn tegen virussen kunnen we een Antivirus op jouw laptop installeren. CareSys werkt met GData, een Duitse Antivirus beveiligingssoftware. 

Langsbrengen zonder afspraak

Je kan je laptop in de winkel langsbrengen. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Vervolgens houden we de laptop in onze reparatieruimte en gaan we er mee aan de slag. Je krijgt een bericht als je laptop weer klaar is, en je kan de laptop dan weer ophalen. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande knop.