Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptop Dell refurbished​

Opzoek naar een laptop Dell refurbished? CareSys heeft diverse refurbished Dell laptops op voorraad. Een laptop Dell refurbished is een kwalitatief goede laptop die teruggekomen is van grote bedrijven. Vervolgens worden ze opgeknapt, waardoor we nu een goed geprijsde laptop Dell refurbished kunnen aanbieden. Klik op de knop hieronder om de complete voorraad van de refurbished laptops te zien met filteropties.

Wat is Refurbished?

Het woord 'refurbished' betekent gereviseerd. Concreet houd dit in, dat gebruikte artikelen grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op een laptop Dell refurbished.

De refurbished Dell laptops en desktops van CareSys zijn van oorsprong zakelijke computers die terugkomen van grote bedrijven en organisaties. Doordat dit zakelijke modellen zijn van Dell, zijn dit laptops van hoge kwaliteit

De laptop Dell refurbished van CareSys

CareSys bied een ruim assortiment van refurbished Dell laptops en desktops aan, die met zorg zijn klaar gemaakt. Zo hebben wij voor elke gebruiker een laptop/desktop op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dan ook echte specialisten op het gebied van laptops en desktops. We hebben ook diverse lijnen van Dell laptops. Zo hebben we refurbished Dell Latitude en refurbished Dell Precision. Ook hebben we soms refurbished Dell XPS in ons assortiment. De Dell Latitude is een zakelijk model, waarbij er ook verschil is tussen de series in de Latitude lijn. De Dell Precision is van nog hogere kwaliteit. Deze refurbished Dell laptops hebben bij ons ook vaak een videokaart. Zo is er voor iedereen een laptop Dell refurbished beschikbaar.

Service en garantie bij een laptop Dell refurbished

Bij een laptop Dell refurbished krijg je een jaar garantie. CareSys kan de data van je oude laptop overzetten op de laptop Dell refurbished die je wil kopen. Daarnaast kunnen we antivirus en Office software installeren. Ook kunnen we de laptop nog upgraden als je dat nodig vind. Je kan de laptops komen bekijken in onze winkel of we kunnen de laptop versturen via Postnl.