Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Laptop bestellen​

Bij CareSys hebben we een gevarieerde voorraad laptops beschikbaar, zowel nieuw als refurbished. Of je nu online wilt bestellen via onze webshop of persoonlijk wilt langskomen in onze winkel, de keuze is aan jou. Klik op de knop hieronder voor het refurbished laptop assortiment.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte laptop die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen of een betaalbare refurbished optie, CareSys heeft het allemaal. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Notebook bestellen bij CareSys

Bij CareSys heb je de keuze uit diverse laptops, waaronder een uitgebreid aanbod van refurbished notebooks. Maar waarom zou je kiezen voor een refurbished laptop? Refurbished laptops bij CareSys zijn zakelijke modellen die terugkomen van grote bedrijven. Na zorgvuldige opknapbeurten en eventuele reparaties worden ze voorzien van een schone Windows installatie. Na uitgebreide tests, zoals het checken van de USB A en USB C poorten worden ook de camera, microfoon en toetsenbord getest (zowel de letters/cijfers als de functietoetsen. Mocht de laptop nog andere poorten hebben worden die uiteraard ook getest. Ook ondergaat de laptop een grondige schoonmaakronde en worden ze daarna zowel in de winkel als op de webshop aangeboden. Je kan dan een refurbished laptop bestellen, met een jaar garantie. Klik op de knop hieronder voor het volledige refurbished aanbod.

Ruim assortiment en goede service

Bij CareSys bieden we flexibele betaalopties via onze webshop, zodat er altijd een methode is die bij je past. Op onze webshop kan je betalen via iDeal en Paypal, of later/gespreid betalen via Klarna. In de winkel kan je pinnen of contant afrekenen. Als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kun je de laptop ook afhalen en betalen in onze winkel. Voor verzending maken we gebruik van Postnl. Naast laptops hebben we een ruim assortiment randapparatuur, waaronder muizen, toetsenborden en monitoren. Ontdek ook onze accessoires, zoals laptophoezen en laptopstandaards. CareSys biedt ook services zoals het upgraden van je laptop, het overzetten van data, software-installaties en e-mailconfiguraties. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Laptop bestellen in de winkel of webshop

CareSys heeft al ervaring sinds 1993. Daardoor zijn we een betrouwbare partner voor jouw aankoop. Ons lidmaatschap van Thuiswinkel Waarborg is een extra zekerheid, aangezien onze website jaarlijks wordt gecontroleerd om jou een uitstekende webshopervaring te bieden. Verder bieden we diverse betaalmethodes aan. Ook kan je de laptop in de winkel ophalen en afrekenen. Zo bieden we je een goede omgeving aan om een laptop te bestellen.

We zijn meer dan 50 uur per week geopend, je kan gratis parkeren voor de deur. Je kan zonder afspraak langskomen. De laptops zijn direct mee te nemen. Op de refurbished laptops staat standaard Windows 11 geïnstalleerd. De nieuwe laptops moeten nog geïnstalleerd worden, maar ook dat kunnen wij voor je regelen.

Ontdek het vertrouwen van bestellen bij CareSys en geniet van een soepele en veilige winkelervaring. Voor vragen of meer informatie staan we altijd voor je klaar.