ICT Geldermalsen

CareSys is als de computerwinkel van Geldermalsen, het beste geschikt voor ICT Geldermalsen. CareSys verkoopt en repareert laptops en desktops. Natuurlijk hebben we ook andere ICT zaken, zoals randapparatuur, verbruiksartikelen en software. Voor onze installatieservice lees verder of klik op ‘Service & Reparatie’. Als je wil, komen we ook bij je aan huis. Dit doen we bijvoorbeeld in Buren, Culemborg, Tiel en de hele regio West-Betuwe. Weet je niet zeker of wij bij je aan huis kunnen komen kan je altijd contact op nemen met CareSys. Je kan zonder afspraak langskomen tijdens onze ruime openingstijden, klik daarvoor op de knop hieronder. 

Service en reparatie

Naast verkoop bied CareSys ook service en reparatie aan voor ICT Geldermalsen. We hebben een eigen reparatieruimte waar we laptops, desktops en printers repareren. Zo kunnen we beeldschermen vervangen, software installeren en een nieuw toetsenbord in een laptop zetten. Verder kunnen we software problemen oplossen maar ook inkt van je printer vervangen. Zoals gezegd komen we ook bij je thuis of op de zaak. Voor de uitgebreidere informatie over service en reparatie voor ICT Geldermalsen klik op de knop hieronder. 

ICT Geldermalsen voor kantoren en mkb

CareSys komt ook bij kantoren en mkb op de zaak. We kunnen werkplekken inrichten qua computers, monitoren, printers en andere randapparatuur. Verder kunnen we Office Business leveren en kleine reparaties op locatie uitvoeren. Daarnaast kunnen we zoals hiervoor beschreven ook grotere reparaties in onze eigen reparatieruimte doen.

Ook leveren we Brother MPS. Met Brother MPS heb je geen omkijken meer naar jouw printers en profiteer je tevens van zeer lage afdrukkosten. Het systeem is simpel: je koopt de printers en betaalt vervolgens per afdruk. De aangesloten printers bestellen zelf tijdig de benodigde inkt- of tonercartridges, zodat je nooit mis grijpt. Daarnaast is service en onderhoud standaard inbegrepen, zodat jouw printers nooit stil komen  te staan.

Ook ICT bedrijf voor omgeving Geldermalsen


Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor ICT Geldermalsen, maar ook voor ICT Tiel, ICT Leerdam, ICT Culemborg, ICT Vianen en voor alle dorpen in de buurt. Je kan zowel zonder afspraak bij ons langskomen tijdens onze ruime openingstijden, maar we kunnen ook bij je thuis komen. Je kan ook een product bestellen via onze webshop. Dan verzenden we via Postnl. Bekijk voor de producten die we verkopen bovenin bij 'Ons Assortiment'. Naast desktops en laptops hebben we printers, monitoren, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden.

Refurbished laptops

CareSys is specialist in refurbished laptops. Dat zijn gebruikte zakelijke laptops. Deze gebruikte laptops worden gerepareerd waar nodig, voorzien van een schone Windows installatie. Na een uitgebreide test en schoonmaakronde worden ze voor een mooie prijs verkocht. Lees hier meer over refurbished. Het grote voordeel is dat je een kwalitatief goede laptop hebt voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunnen we de laptop upgraden, door werkgeheugen bij te plaatsen of een grotere SSD in te bouwen. Kom gerust langs in de winkel om te kijken welke laptops we hebben staan, en wat de mogelijkheden zijn.