Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

HP refurbished laptop

Bekijk hier een gedeelte van ons aanbod refurbished HP laptops. Of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over de een HP refurbished laptop. Klik op de knop hieronder om naar het complete aanbod met filtermogelijkheden te gaan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom HP?

HP staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbare en krachtige technologie. Bij CareSys hebben we bewust gekozen voor onder andere HP-producten vanwege hun duurzaamheid en uitstekende prestaties. Bij CareSys begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment refurbished HP-producten. Onze refurbished HP-laptops zijn afkomstig van gerenommeerde organisaties, worden zorgvuldig opgeknapt en grondig getest. Door te kiezen voor een refurbished HP bij CareSys, maak je een milieuvriendelijke keuze zonder het verlies van prestatie. Door een refurbished apparaat aan te schaffen gaat deze nog langer mee. Daarnaast is het ook een product van betere kwaliteit dan een consumentenlijn laptop. De behuizing is bijvoorbeeld steviger. Hierdoor kan je nog langer doen met je laptop.

Garantie en service bij een HP refurbished laptop

Bij CareSys krijg je een jaar garantie op een HP refurbished laptop. Daarnaast kunnen we bestanden overzetten, software installeren en je laptop werkklaar maken. In onze reparatieruimte kunnen we de laptop ook upgraden. Zo kunnen we werkgeheugen toevoegen of een grotere SSD inbouwen in jouw HP refurbished laptop. Je kan de laptops zowel in de webshop als in de winkel bestellen. Als je een laptop via de webshop bestelt, verzenden we het met Postnl. Heb je nog vragen? Dan kan je via onderstaande knop contact met ons opnemen. Je vind daar ook de adresgegevens en openingstijden van de winkel.

Waarom een refurbished HP laptop?

Een HP refurbished laptop is een zakelijke laptop van goede kwaliteit. HP, ofwel Hewlett-Packard staat bekend als een betrouwbaar merk. De refurbished laptops komen terug van grote bedrijven of organisaties en worden vervolgens opgeknapt en gerepareerd waar nodig. Uiteraard wordt alle data vernietigd en wordt er een schone Windows installatie op de laptop gezet. Vervolgens wordt de refurbished HP laptop schoongemaakt en getest. Tenslotte wordt de laptop in de winkel en op de webshop gezet. Zo heb je een goed product voor een mooie prijs. 

Ook in het kader van milieu is een refurbished HP laptop een goede keuze. Door een refurbished apparaat aan te schaffen gaat deze nog langer mee. Daarnaast is het ook een product van betere kwaliteit dan een consumentenlijn laptop. De behuizing is bijvoorbeeld steviger. Hierdoor kan je nog langer doen met je laptop. Dus wilt u een budget en milieu vriendelijke keuze maken? Kies dan voor onze HP refurbished laptops.