Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Goedkope laptops​

Ben je opzoek naar goedkope laptops? CareSys heeft refurbished laptops, dat zijn gebruikte zakelijke modellen. Lees er verderop de pagina meer over. Doordat deze laptops gebruikt zijn, zijn het goedkope laptops. Zo heb je een goedkope laptop van zakelijke kwaliteit. Bekijk ons aanbod goedkope laptops via de knop hieronder.

Refurbished goedkope laptops

Onze refurbished laptops zijn zakelijk modellen van (meestal) Dell en HP. Deze laptops zijn teruggekomen van grote organisaties. Ze zijn vervolgens schoongemaakt en er zijn eventueel reparaties uitgevoerd. CareSys installeert deze laptops opnieuw en test ze uitgebreid. Zo zorgen we ervoor dat jij een kwalitatief goede goedkope laptop kan kopen. Doordat de laptops gebruikt zijn, zijn het goedkopere laptops dan nieuwe laptops. Er zijn verschillende voordelen om goedkopere notebooks te kopen bij CareSys. Hieronder lees je meer over de punten waarop CareSys de refurbished laptops controleert. Ook lees je de voordelen van deze goedkope notebooks.

Waarop controleert CareSys?

 • Laatste Windows versie met alle updates
 • Schoonmaken
 • SSD opslag
 • Alle hardware wordt gecontroleerd (toetsenbord, USB-poorten, camera enz.)
 • Goede accu
 • BIOS updates

Voordelen van refurbished laptops van CareSys

 • Goede kwaliteit
 • Goedkoper dan nieuw
 • Goed voor het milieu
 • Minstens 1 jaar garantie
 • Mogelijkheid van upgraden opslag
 • Windows 11 Pro

Hoe ziet de inspectie er uit?

We beginnen met het verwijderen van de data. Verder controleren wij de status van de batterij en vervangen deze indien nodig. We repareren onderdelen die kapot of slecht zijn. Vervolgens plaatsen en installeren wij een nieuwe SSD en installeren de nieuwste versie van Windows 11. We voeren de Windows en driverupdates uit, zodat de laptop direct klaar voor gebruik is.

Nu hebben we een goed werkend systeem! Tenslotte maken we het systeem grondig, van binnen en van buiten, schoon. Na een laatste controle worden de refurbished laptops en desktops op de website geplaatst. We bieden zowel HP als DELL desktops en laptops refurbished aan. Dit zijn kwalitatief goede merken die vaak nog jaren meegaan.

Advies bij goedkope laptop kopen

We kunnen ons voorstellen dat je advies wilt als je een goedkope laptop wil kopen. Je wil bijvoorbeeld weten welke goedkope laptop geschikt is voor het doel waarvoor je de laptop wil gebruiken. CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kan je daardoor goed helpen bij de aanschaf van een goedkope laptop. Je kan zowel bij ons op de website bestellen als langskomen in de winkel. Je kan zonder afspraak langskomen tijdens onze ruime openingstijden. Wanneer gewenst kan je de laptop gelijk uit de voorraad meenemen. Als je via de webshop besteld verzenden wij de goedkope notebook met Postnl. Heb je verder nog vragen over het proces of wil je advies bij het kopen van een goedkope laptop? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Upgrademogelijkheden en diensten

Als je een goedkope laptop bij ons koopt kunnen we de laptop ook nog upgraden zodat hij nog meer bij jouw wensen past. Zo kunnen we het opslaggeheugen vergroten. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het werkgeheugen uit te breiden! Om upgrades uit te laten voeren kan je altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast kunnen we ook data van een oude computer overzetten of software installeren. Verder kunnen we de printer via de kabel installeren of bij je thuis komen om de printer via de Wifi te verbinden. Maak een afspraak via 'Contact' of kom langs tijden de openingstijden.