Gebruikte laptops​

Bij CareSys vind je gebruikte laptops, ook wel refurbished genoemd. Onze zakelijke laptops komen van grote bedrijven of instanties en zijn grondig nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt. Hierdoor zijn ze meer dan alleen tweedehands laptops.

Klik op de knop hieronder om een keuze te maken uit ons assortiment gebruikte laptops. Ontdek betrouwbare technologie tegen een betaalbare prijs. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag de perfecte laptop te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Gebruikte notebook


Zoals je waarschijnlijk hebt begrepen, zijn refurbished notebooks niet zomaar hetzelfde als tweedehands of gebruikte notebooks. Bij CareSys betekent dit concreet dat onze gebruikte laptops uitvoerig getest, geüpdatet en indien nodig gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief gelijk is aan nieuw! Deze zorgvuldige procedure wordt toegepast op zowel de hardware als de software van onze desktops en laptops. Na deze stappen worden de laptops grondig schoongemaakt en vervolgens met een jaar garantie verkocht!

Bij CareSys geloven we in de kwaliteit van onze refurbished laptops en staan we achter onze producten. We bieden niet alleen hoogwaardige technologie, maar ook gemoedsrust met onze garantie. Ontdek zelf de voordelen van refurbished laptops, betrouwbare kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Veel ervaring met gebruikte laptops

CareSys Geldermalsen, verkoopt al meer dan 20 jaar computers. Zo zijn wij gespecialiseerd in het adviseren voor (gebruikte) notebooks, laptops en desktops. Indien je twijfelt over je aankoop kan je altijd contact met ons opnemen. Zo zullen wij persoonlijk met je in gesprek gaan over de aankoop van je nieuwe computer zodat deze aan alle wensen en behoeften voldoet. 

Na aankoop kun je jouw laptop ophalen in onze winkel. Als dat niet uitkomt, bieden we ook de optie om jouw laptop te versturen via Postnl. Heb je nog meer vragen of behoefte aan extra informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van je computeraankoop.

Service van CareSys

Bij CareSys beschikken we over een uitgebreide reparatieruimte waar we gebruikte laptops installeren of upgraden. Onze diensten omvatten ook het installeren van software, zoals Microsoft Office en GData antivirus, en het overzetten van data naar jouw gebruikte laptop. Daarnaast kunnen we gebruikte laptops upgraden door bijvoorbeeld extra werkgeheugen in te bouwen. Als je gebruik wilt maken van onze service, laat het ons dan weten. We staan klaar om je laptop te optimaliseren en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.