Gebruikte computer​

Voor een gebruikte computer van topkwaliteit moet je bij CareSys zijn! De gebruikte computers van CareSys zijn zakelijke laptops en desktops afkomstig van grote bedrijven of instanties. Onze gebruikte computers zijn volledig op alle fronten nagekeken, gecontroleerd en schoongemaakt. Deze refurbished computers zijn daarom veel meer dan tweedehands computers.

Aanbod van CareSys​

Bij CareSys streven we ernaar om iedere wens te kunnen bedienen op het gebied van gebruikte computers en daarmee een zo breed mogelijk assortiment te bieden. Onderstaand tref je een selectie van gebruikte desktops en laptops uit ons assortiment. Voor het volledige aanbod verwijzen wij je graag naar onze refurbished laptops en refurbished desktops pagina’s.

Waarom een gebruikte computer?​

De gebruikte computers van CareSys zijn gereviseerd (refurbished). Hierdoor zijn deze computers volledig nagekeken op diverse punten, grondig schoongemaakt,geüpdatet, indien nodig gerepareerd en vervolgens weer nauwkeuriggecontroleerd. Dit is dus heel wat anders dan wanneer je bijvoorbeeld eentweedehands computer van een particulier koopt waar dit niet is gedaan en decomputer mogelijk gebreken heeft opgelopen.

Een gebruikte computer van CareSys is daarom weer (bijna) als nieuw en toch ben je vaak honderden Euro’s goedkoper uit. Bovendien ontvang je ook nog 1 jaar garantie op een gebruikte computer van CareSys.

Hoe zit het met de kwaliteit?​

Dat is het mooie aan onze gebruikte refurbished computers! De kwaliteit en duurzaamheid is dankzij het reviseren nagenoeg gelijk aan een nieuwe computer en gaan nog jarenlang mee. Van binnen zijn deze computers daarom technisch 100% in orde. Aan de buitenkant zijn mogelijk (lichte) gebruik sporen zichtbaar.

Duurzaamheid​

De productie van nieuwe computers kost ontzettend veel grondstoffen en zorgt voor een grote hoeveelheid CO2 uitstoot. Daarmee is de aanschaf van een nieuwe computer een stuk schadelijker voor het milieu dan wanneer je kiest voor een refurbished gebruikte computer. Bovendien voorkom je met de aanschaf van een gebruikte laptop of desktop weer extra elektronisch afval, omdat je de levensduur van deze computers flink verlengt. De aanschaf van een gebruikte computer is dus niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bestel een gebruikte desktop of laptop bij CareSys​

CareSys Geldermalsen verkoopt al meer dan 25 jaar nieuwe en gebruikte computers. Zo zijn wij gespecialiseerd in het adviseren voor (gebruikte) notebooks, laptops en desktops. Indien je twijfelt over je aankoop kan je altijd contact met ons opnemen. We gaan met jou in gesprek over de aankoop van je nieuwe of gebruikte computer zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen.

Je kunt ervoor kiezen om je bestelde gebruikte computer in de winkel in Geldermalsen af te halen of om je bestelling te verzenden via PostNL.