Je bent hier: Webshop ❯ Dell laptop refurbished
Afmeting (inch)
Beeldscherm diagonaal
Besturingssysteem
DVD-speler
DVI
Displaypoort
Draadloos
Extra Omschrijving 1
Extra Omschrijving 2
Extra Omschrijving 3
Extra Omschrijving 4
Extra Omschrijving 5
Extra's
HDMI
Harde schijf
Kleur
Kleuren printen
Luidspreker of headset
Merk
Netwerk
Processor
Resolutie
SSD
Schermgrootte
Soort
Soort randapparatuur
Soort scherm
Toetsenbord of Muis
USB-C
USB-hub
VGA
Webcam
Werkgeheugen (RAM)

Dell laptop refurbished

Ben je opzoek naar een Dell laptop refurbished? CareSys heeft diverse Dell laptops refurbished in het assortiment. Bekijk hieronder al onze voorradige refurbished Dell laptops.

Dell laptops refurbished

Misschien vind je het lastig om te kiezen welke Dell refurbished laptop bij jou past. Daarom vertellen we op deze pagina wat meer over een Dell laptop refurbished. We gaan in op de verschillende lijnen refurbished Dell laptops en benoemen de voordelen van een laptop refurbished Dell. Daarnaast vertellen we natuurlijk wat over de refurbished Dell laptops van CareSys, waarop worden die bijvoorbeeld gecontroleerd en wat zijn de service en garantie van CareSys.

Wat is een refurbished laptop Dell?

Een refurbished laptop is een zakelijke laptop die van een grote organisatie terug komt. Vaak zijn deze laptops nog goed of moet er alleen wat vervangen worden. Als er bijvoorbeeld een nieuw scherm in moet kan de laptop daarna nog heel wat jaren mee. Wanneer de hardware van de laptop vervangen is, als dat nodig was, wordt er een schone Windows installatie op de laptop gezet. Daarna wordt de laptop getest en schoongemaakt, daar gaan we de volgende alinea op in. Al met al is een refurbished laptop Dell dus een gereviseerde laptop van goede kwaliteit.

Waarop wordt een refurbished Dell laptop getest?

Zoals gezegd wordt de laptop na de installatie getest. Zo worden bijvoorbeeld de USB-A en USB-C poorten getest. Daarnaast wordt de camera gecontroleerd en het toetsenbord getest. Verder wordt de microfoon geprobeerd en wordt er naar de accu gekeken. Ook wordt er geluisterd naar het geluid van de luidsprekers. Tenslotte wordt de laptop ook voorzien van de laatste Windows updates en wordt de laptop schoongemaakt.

Voordelen van een Dell laptop refurbished

Omdat de Dell laptop refurbished een zakelijke laptop is, is het een laptop van goede kwaliteit. Dat merk je bijvoorbeeld al aan de behuizing, die is steviger dan een gewone consumentenlaptop. Daarnaast is de laptop ook ontworpen om lang mee te gaan. Omdat de refurbished Dell laptop al gebruikt is, is de laptop een stuk goedkoper dan een nieuwe Dell laptop. Zo bespaar je geld terwijl je toch een goede laptop hebt. Verder is het kopen van een refurbished laptop natuurlijk goed voor het milieu. Hierdoor hoeft er namelijk een nieuwe laptop minder gefabriceerd te worden.

Verschillen tussen Dell refurbished laptops

Er zijn verschillende soorten Dell laptops. Je hebt verschillende lijnen, al naar budget en behoefte. Zo heb je voor bijvoorbeeld kantoorgebruik de Dell Latitude. Wil je wat minder uitgeven dan is er ook nog de Dell Vostro lijn. Heb je juist wat meer nodig, dan kan je beter een Dell Precision kopen. Die hebben vaak wat betere specificaties en chiquer uiterlijk. Moet je meer grafisch werken dan zou de Dell  XPS een goede optie kunnen zijn. Daarnaast heb je natuurlijk verschil in specificaties tussen de laptops. Daarover meer in de volgende alinea.

Welke specificaties kiezen bij een refurbished Dell laptop?

Naast dat je dus kunt letten op welke lijn van Dell je kiest, kan je ook letten op de inhoud van de laptop. Heb je bijvoorbeeld veel foto’s dan kan het handig zijn om een grotere SSD schijf te kiezen, van bijvoorbeeld 512GB. Heb je wat meer werk wat je tegelijkertijd moet openen dan kan 16GB werkgeheugen handig zijn. Verder kan je voor een i5 processor kiezen, maar wil je wat sneller kunnen werken dan kan je ook voor een i7 processor kiezen. Hierbij is het wel belangrijk dat je ook op de generatie van de laptop let. Het cijfer na de i5 of i7 staat voor de generatie. Vanzelfsprekend is een 10e generatie nieuwer en sneller dan een 8e generatie. CareSys verkoopt alleen 8e generatie of hoger, omdat Dell refurbished laptops met zo’n processor Windows 11 aankunnen en ook zonder problemen geïnstalleerd kunnen worden. Ook kan je letten op schermgrootte of op de aanwezigheid van bepaalde aansluitingen/poorten. Meestal is het zo: hoe meer opties hoe duurder de laptop. Gelukkig koop je een Dell laptop refurbished zodat het altijd goedkoper is dan een nieuwe Dell laptop.

Service en garantie bij een laptop Dell refurbished

CareSys bied standaard één jaar garantie aan op refurbished laptops. Het grote voordeel van kopen bij CareSys is dat we een fysieke winkel hebben. Daardoor kan je de laptop bij ons bekijken en gelijk meenemen. Maar natuurlijk bieden we ook diverse services. Zo kunnen we data van een oude laptop of desktop overzetten. Ook kunnen we de e-mail instellen of Microsoft Office installeren. Verder bieden we ook GData antivirus aan. Mocht je toch meer werkgeheugen willen of een andere SSD in de Dell laptop refurbished dan is dit mogelijk. Daarnaast kunnen we ook randapparatuur leveren, zoals toetsenbord/ muis, monitor en printer. Dit kunnen we ook thuis of op de zaak installeren. Heb je verder nog wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op.