Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Zaltbommel ​

CareSys is een computerzaak in Geldermalsen, op 19 minuten afstand van Zaltbommel. Daarnaast komen wij ook bij je thuis in Zaltbommel voor computerreparatie. Daarom ben je bij ons aan het goede adres als je computerzaak Zaltbommel zoekt.


Onze winkel is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen. Met de auto is dat ongeveer 19 minuten vanuit Zaltbommel. Kijk hier voor de route van Zaltbommel naar CareSys. CareSys heeft gratis parkeerruimte voor de deur. Ook zijn we op loopafstand van station Geldermalsen gevestigd.

Computerreparatie Zaltbommel

Als computerzaak voor Zaltbommel repareren wij ook computers en laptops. Dat doen we zowel in onze winkel in Geldermalsen, als bij jou thuis in Zaltbommel. Grotere reparaties doen we in onze winkel. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van het beeldscherm van je laptop of het vervangen van de voeding van de desktop. Ook kunnen we data overzetten op een nieuw gekochte computer. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw computer, neem dan contact met ons op.

Naast computers en laptops repareren we ook printers en tablets. Verder kunnen we het Wi-Fi netwerk bij je thuis verbeteren. En natuurlijk kunnen we de computer ook op het netwerk zetten. Verder kunnen we de printer aansluiten op de computer. Ook voor allerlei andere computerreparaties zijn we inzetbaar.

Ruim assortiment laptops en desktops

CareSys heeft een ruim assortiment desktops en laptops. We verkopen zowel nieuwe computers als refurbished computers. Refurbished computers zijn laptops en desktops die van grote organisaties terugkomen en vervolgens weer opgeknapt en schoongemaakt worden. Ze worden vervolgens met een schone Windows installatie verkocht. Wij hebben vooral de merken Dell en HP van refurbished computers en Acer en ASUS van de nieuwe computers.


CareSys heeft naast laptops en desktops ook printers, monitoren, toetsenborden en muizen. Verder hebben we tablets, routers, opslagmedia en headsets. Tenslotte hebben we nog een grote voorraad kabels, van beeldschermkabel tot netwerkkabel, en inkt van Canon, Brother en HP.

Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn onze specialiteit. Dat zijn gebruikte zakelijke laptops. Deze gebruikte laptops zijn grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys doet dit met zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Omdat deze laptops en desktops gebruikt zijn, kosten ze veel minder dan de nieuwprijs. Bekijk ons aanbod van refurbished laptops via onderstaande knop.