Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak West Betuwe​​ ​

CareSys is een computerzaak in West Betuwe, gevestigd in Geldermalsen. CareSys heeft een winkel met een reparatieruimte. Daardoor ben je bij CareSys aan het goede adres voor zowel verkoop als reparatie van laptops en desktops. Verder verkopen we allerlei randapparatuur, als monitoren en printers.

We komen ook bij je thuis in diverse plaatsen in de gemeente West Betuwe. Denk hierbij aan Beesd, Buurmalsen, Deil, Neerijnen, Haaften, Waardenburg, Est, Opijnen, Varik en Ophemert. Ook hebben we klanten uit Asperen, Herwijnen, Heukelum, Spijk en Vuren. Als we bij je thuis komen, dan kunnen we jouw laptop verbinden met de printer, of kleine reparaties verrichten. Voor onze installatieservice klik op de knop hieronder.

Ervaren computerreparatie

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen.

Onder andere voor laptopreparatie, laptopschermreparatie, desktopreparatie en printerreparatie ben je bij ons op het goede adres. Daarnaast installeren we software. Wij kunnen bijvoorbeeld de GData antivirus installeren, of een van de Microsoft Office varianten op je laptop zetten. Ook voor de zakelijke klanten kunnen we Office abonnementen leveren. Klik op ‘Contact’ voor de precieze locatie van de computerzaak van West Betuwe, en kom langs! Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze service.

Ruim assortiment

In onze webshop hebben we een groot aanbod met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei toebehoren aan. We hebben bijvoorbeeld veel beeldschermkabels, USB kabels en ethernetkabels. Ook hebben we routers, switches en dergelijke. Een basis assortiment van speakers en headsets ontbreekt niet. Tenslotte hebben we ook computeronderdelen, zoals koelers, werkgeheugen en opslaggeheugen. Dit kunnen we ook voor je in jouw desktop of laptop zetten.

Naast hardware hebben we ook software. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office of aan GData antivirus.

Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn onze specialiteit. Dat zijn gebruikte zakelijke laptops. Deze gebruikte laptops zijn grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Bekijk ons aanbod van refurbished laptops via de knop hieronder. Hier kan je ook meer lezen over wat refurbished laptops precies zijn.