Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Waardenburg​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Waardenburg. Ook kunnen we bij je thuis komen in Waardenburg. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Waardenburg, Meteren, en Neerijnen.

Kijk hier hoe je van Waardenburg naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Waardenburg.

Eigen reparatiedienst met veel ervaring

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen.Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Voor onze installatieservice klik op de knop hieronder.

Ruim assortiment

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan. We hebben bijvoorbeeld veel beeldschermkabels, USB kabels en ethernetkabels. Ook hebben we andere netwerkoplossingen.

Naast hardware hebben we ook software. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office of aan GData antivirus.

Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn onze specialiteit. Dat zijn gebruikte zakelijke laptops. Deze gebruikte laptops zijn grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Klik om meer over refurbished laptops te lezen.