Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Vianen​

Welkom bij CareSys, de winkel voor al je computerbehoeften. Onze vestiging is gelegen in het schilderachtige Geldermalsen, slechts 17 minuten verwijderd van Vianen. We begrijpen dat gemak van groot belang is, daarom bieden we ook de mogelijkheid om bij jou thuis langs te komen in Vianen.

Of je nu in Vianen, Hagestein of Zijderveld woont, onze computerzaak is eenvoudig te bereiken, waardoor we jou snel en efficiënt kunnen assisteren. Geen zorgen, je hoeft geen afspraak te maken om bij ons langs te komen. We staan altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen met eventuele vragen of computerproblemen die je hebt.

Klik op de onderstaande knop voor ons adres en de actuele openingstijden.

Computerzaak dichtbij met eigen reparatiedienst

Kijk hier hoe je van Vianen naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Vianen.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Voor onze installatieservice klik hier. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

Computerreparatie aan huis in Vianen


Wij komen ook bij je thuis in Vianen. We kunnen de laptop met de Wi-Fi verbinden, het internetnetwerk verbeteren of de printer installeren. Verder kunnen we ook je thuiswerkplek inrichten met monitoren, toetsenbord en een muis. Ook kleine reparaties zoals een batterij vervangen of softwareproblemen oplossen kunnen vaak aan huis. Wil je meer weten of gelijk een afspraak inplannen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Ruim assortiment en veel ervaring

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan.

Refurbished laptops

Wij zijn onder andere deskundig op het gebied van refurbished laptops. Dat zijn gebruikte laptops die grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Deze laptops zijn zakelijke modellen die van grote bedrijven terugkomen. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Klik om meer over refurbished notebooks te lezen. Door deze manier kan je een goedkoper en duurzamere laptop kopen.