Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Tiel​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Tiel. Ook kunnen we bij je thuis komen in Tiel. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Tiel, Kerk-Avezaath en Wadenoijen. Daarom zijn wij een goed zoekresultaat als je opzoek bent naar computerzaak Tiel. Je kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. Bekijk onze openingstijden en ons adres via de knop hieronder.

Winkel en reparatiedienst dichtbij Tiel

Kijk hier hoe je van Tiel naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Tiel. Wij zitten maar op 16 minuten afstand verwijderd van je, dus waar wacht je op.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL. Voor vragen of opmerkingen kan je telefonisch of via de mail contact opnemen met ons.

Ruim assortiment en veel ervaring

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Ons assortiment is breed en gevarieerd, waardoor we aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische innovaties of betaalbare refurbished opties, bij Caresys hebben we voor ieder wat wils. We begrijpen dat technologie persoonlijk is, en daarom bieden we deskundig advies om je te helpen de juiste keuze te maken.

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan. Voor onze installatieservice klik hier.

Refurbished laptops

Wij hebben veel deskundigheid op het gebied van refurbished laptops. Dat zijn gebruikte laptops die grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Klik hier om meer over refurbished notebooks te lezen. Door deze manier kan je een goedkoper en duurzamere laptop kopen.

Onze refurbished laptops bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn een duurzame keuze. Door te kiezen voor een refurbished laptop draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en geef je een tweede leven aan hoogwaardige technologie.

Onze refurbished laptops variëren in specificaties en merken, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte laptop te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Bij Caresys geloven we in kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, en onze refurbished laptops belichamen deze principes. Ontdek de voordelen van betaalbare topkwaliteit met onze zorgvuldig geselecteerde refurbished laptops.