Computerzaak Rivierenland​

CareSys is een computerzaak in Rivierenland, gevestigd in Geldermalsen. CareSys heeft een winkel met een reparatieruimte. Daardoor ben je bij CareSys aan het goede adres voor zowel verkoop als reparatie van laptops en desktops. Verder verkopen we allerlei randapparatuur, als monitoren en printers.

Computerreparatie aan huis

We komen ook bij je thuis in diverse plaatsen in het Rivierengebied. Denk hierbij aan Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Beusichem en Buren. Dan kunnen we jouw laptop installeren met de printer, of kleine reparaties verrichten. Voor onze installatieservice klik hier.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Klik op de knop hieronder om contact op te nemen, of een afspraak in te plannen.

Reparatie en installatie

Ook voor laptopreparatie, laptopschermreparatie, desktopreparatie en printerreparatie ben je bij ons op het goede adres. Daarnaast installeren we software. Wij kunnen bijvoorbeeld de GData antivirus installeren, of een van de Microsoft Office varianten op je laptop zetten. Ook voor de zakelijke klanten kunnen we Office abonnementen leveren. Kijk hieronder voor de precieze locatie van de computerzaak van Rivierenland, en kom langs! Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

Refurbished laptops

Zoals genoemd zijn refurbished laptops onze specialiteit. Concreet betekent dit, dat de gebruikte laptops grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Klik om meer over refurbished notebooks te lezen.