Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Meteren

CareSys is natuurlijk ook computerzaak Meteren. Meteren ligt maar op 4 minuten autorijden van CareSys. Daarom zijn er ook veel inwoners klant bij CareSys. Ook vanuit de Plantage kan je goed terecht bij CareSys. Wij verkopen desktops, laptops, monitoren, printers en andere computer benodigdheden. Meer dan 50 uur in de week kan je bij CareSys terecht voor verkoop en reparatie van computers.

Ruim aanbod in computerwinkel Meteren

Naast laptops, desktops en printers hebben we ook veel inkt en kabels. We verkopen alleen originele inkt van HP, Canon, Brother of Epson. Dit om ervoor te zorgen dat je altijd de beste kwaliteit hebt. Ook zien we vaak dat door huismerk inkt er problemen bij de printer ontstaan. Mocht dit ook bij jou gebeurd zijn kunnen we altijd kijken of we jouw printer nog kunnen repareren.

Heb je specifieke vragen, behoefte aan advies over welke inkt het beste bij jouw printer past, of wil je meer weten over ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder, zodat je altijd kunt rekenen op betrouwbare producten en diensten bij CareSys..

Aan huis en in de winkel

Wij repareren laptops, desktops en printers van allerlei merken. Kleine werkzaamheden doen we ook bij jou aan huis in Meteren. Bijvoorbeeld het instellen van je laptop op het internetnetwerk of het installeren van jouw printer. In onze winkel hebben we meerdere reparatieruimtes waar we bijvoorbeeld een snellere schijf in kunnen bouwen in je laptop. Ook kunnen we de printer repareren of het werkgeheugen van de desktop vergroten. In onze winkel staan er verschillende modellen refurbished en nieuwe laptops en desktops. Of het nu gaat om het upgraden van je laptop met een snellere schijf, het repareren van je printer, of het vergroten van het werkgeheugen van je desktop, wij kunnen dit voor je regelen. Wil je de computerzaak Meteren bij jou thuis? Neem dan contact met ons op.

Refurbished laptops Meteren

Bij CareSys zijn we gespecialiseerd in refurbished laptops, met een focus op gerenommeerde merken zoals HP en Dell. Onze refurbished notebooks zijn afkomstig van grote organisaties, worden zorgvuldig opgeknapt, grondig schoongemaakt en uitgebreid getest voordat we ze in onze winkel aanbieden. Ons voorraadoverzicht in de winkel geeft je de mogelijkheid om de beschikbare modellen te bekijken en te vergelijken.

We begrijpen dat er veel verschillen zijn tussen laptops, en daarom staan we altijd klaar om je meer informatie te geven over de specificaties. Of je nu persoonlijk langskomt of contact met ons opneemt, we zijn er om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Ook kan je een refurbished computer via onze webshop bestellen. Deze wordt dan gratis nog even nagekeken op updates en daarna met Postnl verstuurd.