Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Maurik

CareSys is een computerzaak in Geldermalsen, op ongeveer 20 minuten afstand van Maurik. We komen ook bij je thuis voor computerreparatie Maurik. Daarom zijn wij de computerwinkel die je zoekt, als je computerzaak Maurik zoekt.


We hebben parkeergelegenheid voor de deur, die je gratis mag gebruiken. We zijn meer dan 50 uur in de week open, zodat je ook vanuit Maurik bij ons langs kan komen. Je hoeft van te voren geen afspraak te maken om langs te komen. Kijk hier voor de route vanuit Maurik.

Computerzaak met ruim aanbod

CareSys is een computerwinkel met een ruim aanbod. Zo hebben wij nieuwe en refurbished laptops en desktops. Ook hebben we printers, monitoren, toetsenborden, muizen, tablets en speakers. Verder hebben we een groot assortiment kabels. Zowel voor het beeldscherm, als om apparaten aan te sluiten, maar ook om je mobiel op te laden. Verder hebben we ook veel inktsoorten op voorraad van Brother, Canon en HP. Om de beste kwaliteit te garanderen verkopen we alleen originele inkt. Alles bij elkaar hebben we een groot assortiment om ook jou te kunnen helpen als je computerwinkel Maurik zoekt.


Computerreparatie Maurik aan huis

CareSys komt ook bij je aan huis in Maurik voor computerreparatie. Wij kunnen software voor je installeren, de laptop met de printer verbinden, het netwerk verbeteren of tal van andere oplossingen bieden. Dus wij bieden de oplossing voor zowel laptopreparatie Maurik als computerreparatie Maurik. Grotere reparaties moeten wel in de winkel gebeuren. Neem contact met ons op, als je vragen hebt of een afspraak in wil plannen.

Refurbished laptops Maurik

Refurbished laptops zijn gebruikte laptops die terugkomen van grote organisaties. De computers worden opgeknapt, schoongemaakt en uitgebreid getest. Daarna kunnen ze voor een aantrekkelijke prijs in onze winkel worden verkocht. Doordat dit laptops en desktops zijn van de zakelijke lijn zijn het computers van goede kwaliteit. In onze winkel hebben we de laptops en desktops staan, dus je kan gerust langskomen om te kijken of dit wat voor jou is. Klik op de knop hieronder voor onze actuele voorraad.