Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Leerdam

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Leerdam. Ook kunnen we bij je thuis komen in Leerdam. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Leerdam, Acquoy en Rhenoy. In ongeveer 14 minuten ben je vanuit Leerdam bij CareSys.


Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?

Computerzaak in de buurt van Leerdam

Kijk hier hoe je van Leerdam naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Leerdam.

Caresys is jouw betrouwbare computerzaak in de buurt van Leerdam. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een gevestigde naam die bekend staat om deskundig advies en hoogwaardige producten en diensten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe computer, laptop, accessoires, of professioneel advies, we hebben alles in huis om aan jouw behoeften te voldoen.

Ontdek het gemak van winkelen bij een lokale computerzaak waar ervaring en betrouwbaarheid samenkomen. Caresys is er om je te helpen met al je technologische wensen, direct bij jou in de buurt van Leerdam.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Je kan gratis voor de deur parkeren. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL. Voor onze installatieservice klik op onderstaande knop.

Veel ervaring en ruim aanbod

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ICT. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Ons assortiment is breed en gevarieerd, waardoor we aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische innovaties of betaalbare refurbished opties, bij CareSys hebben we voor ieder wat wils. We begrijpen dat technologie persoonlijk is, en daarom bieden we deskundig advies om je te helpen de juiste keuze te maken.

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan.

Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn onze specialiteit. Dit zijn gebruikte laptops die grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Deze laptops zijn zakelijke laptops geweest, daardoor zijn ze van betere kwaliteit dan de consumentenlijn.

Onze refurbished laptops bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn een duurzame keuze. Door te kiezen voor een refurbished laptop draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en geef je een tweede leven aan hoogwaardige technologie.

Onze refurbished laptops variëren in specificaties en merken, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte laptop te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek de voordelen van betaalbare topkwaliteit met onze zorgvuldig geselecteerde refurbished laptops.

Computerhulp Leerdam aan huis

CareSys bied ook computerhulp Leerdam aan huis aan. We komen bij je thuis om een laptop te installeren, de printer in te stellen of het Wi-Fi netwerk te verbeteren. Ook kunnen er kleine computerreparaties verricht worden op locatie. Verder kan er ook uitleg over het computergebruik gegeven worden. Bel gelijk om een afspraak te maken, via de contact knop hieronder.